Dodaj do ulubionych

Wyrywanie włosów

21.06.13, 15:55
Jestem mężczyzną i przeszkadzają mi włosy wokół sutków.

Można je wyrywać ?
Niektóre źródła piszą że tak, inne że nie.
Obserwuj wątek
    • ken-ya Re: Wyrywanie włosów 21.06.13, 16:18
      Mozesz wyrwac, tylko tak dla swojego spokoju zdezynfekuj to miejsce,przed wyrwaniem i po nawet kilka krotnie. Co zauwazylam u siebie to ze jak wyrwe kilka wlosow z brwi, zawsze za 2-3 dni mam bole zatok, a jak zdezynfekuje brwi , to zatoki mnie pozniej nie mecza. W te ranki po wyrwaniu wlosa ma szanse wejsc bakteria.To male ranki, ale juz pod mikroskopem to duze . Bakterie sa o wiele mniejsze.
    • rotkaeppchen1 Re: Wyrywanie włosów 21.06.13, 17:30
      Moze najlepiej udac sie w tym celu do salonu kolmetycznego. Zrobia to fachowo (chyba) :D
      • pytam715 Re: Wyrywanie włosów 19.07.13, 18:58
        Nie za bardzo chce iść do salonu i świecić cyckami i tracić kasy.
        Znam osobę która wyrywała włosy z nosa i umarła na raka nosa i te gadanie dziadów i pradziadów, że od wyrywania rak.
        I po prostu nie wiem czy to prawda czy nie.
        • dorotakatarzyna Re: Wyrywanie włosów 19.07.13, 19:10
          Jakby umierało się od wyrywania włosów, to wiekszość kobiet zmarłaby na raka nóg, a część nawet bikini :)
          • jematkajakichmalo Re: Wyrywanie włosów 20.07.13, 14:38
            ba! Powiembrutalnie, ze powinnam miec juz conajmniej kilka rakow, bo wlosy zpstaly mi tylko na glowie :D
        • salsadura Re: Wyrywanie włosów 20.07.13, 00:05
          :D!
          • pytam715 Re: Wyrywanie włosów 04.11.13, 17:42
            ale włosy wokół sutków to nie to samo co na nogach gdzie skóra jest twarda. Włosy tam są mocne, a sutki delikatne. Jak ciągnę włos to cały sutek idzie razem z nim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka