pytam715 21.06.13, 15:55 Jestem mężczyzną i przeszkadzają mi włosy wokół sutków. Można je wyrywać ? Niektóre źródła piszą że tak, inne że nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ken-ya Re: Wyrywanie włosów 21.06.13, 16:18 Mozesz wyrwac, tylko tak dla swojego spokoju zdezynfekuj to miejsce,przed wyrwaniem i po nawet kilka krotnie. Co zauwazylam u siebie to ze jak wyrwe kilka wlosow z brwi, zawsze za 2-3 dni mam bole zatok, a jak zdezynfekuje brwi , to zatoki mnie pozniej nie mecza. W te ranki po wyrwaniu wlosa ma szanse wejsc bakteria.To male ranki, ale juz pod mikroskopem to duze . Bakterie sa o wiele mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: Wyrywanie włosów 21.06.13, 17:30 Moze najlepiej udac sie w tym celu do salonu kolmetycznego. Zrobia to fachowo (chyba) :D Odpowiedz Link Zgłoś
pytam715 Re: Wyrywanie włosów 19.07.13, 18:58 Nie za bardzo chce iść do salonu i świecić cyckami i tracić kasy. Znam osobę która wyrywała włosy z nosa i umarła na raka nosa i te gadanie dziadów i pradziadów, że od wyrywania rak. I po prostu nie wiem czy to prawda czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: Wyrywanie włosów 19.07.13, 19:10 Jakby umierało się od wyrywania włosów, to wiekszość kobiet zmarłaby na raka nóg, a część nawet bikini :) Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Wyrywanie włosów 20.07.13, 14:38 ba! Powiembrutalnie, ze powinnam miec juz conajmniej kilka rakow, bo wlosy zpstaly mi tylko na glowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
pytam715 Re: Wyrywanie włosów 04.11.13, 17:42 ale włosy wokół sutków to nie to samo co na nogach gdzie skóra jest twarda. Włosy tam są mocne, a sutki delikatne. Jak ciągnę włos to cały sutek idzie razem z nim. Odpowiedz Link Zgłoś