Dodaj do ulubionych

Bioptron - jaka skuteczność/przydatność

24.02.14, 18:58
Mój Ślubny Przydział był dzisiaj na promocyjnym seansie leczenia Bioptronem i przyszedł pełen wiary w cudowność tego wynalazku.
Ja przychylam się do opinii, że rzeczy dobre na wszystko są przydatne do niczego.
Dopuszczam istnienie wyjątków i dlatego proszę o opinię osób, którym to urządzenie pomogło (i na co) lub znają osoby, które to stosowały z pozytywnym efektem.
Obiecuję min. 3 Zdrowaśki w intencji osoby, która spełni moją, powyższą prośbę.
Obserwuj wątek
    • kradam Re: Bioptron - jaka skuteczność/przydatność 24.02.14, 20:01
      No cóż, może zdrowaśka będzie dobrą zapłatą za taką "przysługę"...
      Po pierwsze to każdy sprzedawca dóbr powszechnych wynajmuje agencję, której pracownicy udając klientów, odpowiadają pozytywnie na tego typu posty.
      Po drugie to jeśli nawet ktoś napisałby prawdę to świadczyłoby to o niczym Proponuję zapoznać się z pojęciami placebo i dowód anegdotyczny.
      • jantoni.jajcorz Re: Bioptron - jaka skuteczność/przydatność 24.02.14, 21:09
        kradam napisał:
        >...dóbr powszechnych wynajmuje agencję ... Proponuję zapoznać się z pojęciami placebo i dowód anegdotyczny.

Nie wiem skąd ślubna powzięła info o Bioptromie, może z jakiejś agencji...
        Osobiście "nie wierzę w Bioptrom". Dlatego każda negatywna opinia jest dla mnie cenna, na wagę zaoszczędzonej gotówki i spokoju domowego (cudza opinia ma większą wagę niż moja ...)
        • snajper55 Re: Bioptron - jaka skuteczność/przydatność 24.02.14, 23:40
          jantoni.jajcorz napisał:

> kradam napisał:
          > >...dóbr powszechnych wynajmuje agencję ... Proponuję zapoznać się z pojęci
          > ami placebo i dowód anegdotyczny.
          >
          > Nie wiem skąd ślubna powzięła info o Bioptromie, może z jakiejś agencji...
          > Osobiście "nie wierzę w Bioptrom". Dlatego każda negatywna opinia jest dla mnie
          > cenna, na wagę zaoszczędzonej gotówki i spokoju domowego (cudza opinia ma więk
          > szą wagę niż moja ...)

"Światło Bioptron posiada podobne właściwości do światła naturalnego, dlatego działa stymulująco i regenerująco na procesy obronne naszego organizmu."

Czy twoja ślubna siedzi non stop w piwnicy, gdzie nie ma światła słonecznego i dlatego lampa ze światłem naturalnym jest jej potrzebna? Czy w ciągu dnia nie przebywa choćby 5 minut na powierzchni, gdzie świeci słońce (także przez chmury) i dlatego konieczne są jej 5 minutowe naświetlania tą lampą?

"Wśród użytkowników urządzeń Bioptronu nie zarejestrowano żadnych skutków ubocznych."

Tylko coś, co nie działa nie ma skutków ubocznych. Na przykład modlitwa, homeoterapia czy lampa Bioptron.

Cytaty za: www.bioptron-zepter.pl/

S.
          • jantoni.jajcorz Re: Bioptron - jaka skuteczność/przydatność 25.02.14, 12:16
            Strzelecze numerowany!
            Dwie zdrowaśki już odmówiłem, trzecia jutro:O
            • aqua48 Re: Bioptron - jaka skuteczność/przydatność 26.02.14, 22:54
              Mnie pomogła przy leczeniu przewlekłego zapalenia zatok i ucha. Mężowi przyspieszyła gojenie się ranki.
              • snajper55 Re: Bioptron - jaka skuteczność/przydatność 27.02.14, 00:38
                aqua48 napisała:

> Mnie pomogła przy leczeniu przewlekłego zapalenia zatok i ucha. Mężowi przyspie
                > szyła gojenie się ranki.

Skąd wiesz, że przyspieszyła?

S.
    • jantoni.jajcorz Re: Bioptron - jaka skuteczność/przydatność 28.02.14, 18:27
      Dziękuję za wpisy, szczególnie za te negatywne....
      Ślubna zrezygnowała z zakupu!
      • snajper55 Re: Bioptron - jaka skuteczność/przydatność 01.03.14, 04:24
        jantoni.jajcorz napisał:

> Dziękuję za wpisy, szczególnie za te negatywne....
        > Ślubna zrezygnowała z zakupu!

Gratuluję. I ślubnej, i jej decyzji. :)

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka