Dodaj do ulubionych

Określenie choroby

24.07.15, 09:13
Witam,
wiem ze diagnoza lekarza to nie to samo co szukanie porad na forum, ale jednak chciałbym prosić o jakieś bliższe określenie tego co mi dolega. Od środy 22 lipca towarzyszą mi dziwne odczucia, moje objawy to:

- jadłowstręt. W sumie apetyt mam, ale zjem trochę i więcej nie mogę,
- takie lekkie bóle mięśni (może to nie boli, ale takie nieprzyjemne uczucie)
- drżenie mięśni (etapowo, w sumie rzadko. Ale 21 lipca w nocy kiedy w sumie to wszystko się zaczęło miałem też drgawki),
- takie ogólne zmęczenie, nie mam zbyt wielu sił,
- brak koncentracji,
- no i najważniejsze apatyczność/depresja. Humor strasznie mi spadł, mniej jest sensu we wszystkim większość mnie nuży.
- lekkie stany lękowe

Można prosić o określenie co to może być? Możliwe, że jest to zwykłe osłabienie organizmu (przeziębienie) z objawami depresji? Nie boli mnie gardło, nie mam gorączki, nie kicham. Po prostu jestem mocno osłabiony. I nie wiem co to. Nigdy w sumie na depresje nie chorowałem, miałem takie epizody smutku ale nigdy bez objawów jakby "grypowych". Dodam w sumie, że od niedzieli (czyli od 5-6 dni) czuję fizycznie się słabiej.
Obserwuj wątek
    • margolcia_63 Re: Określenie choroby 24.07.15, 18:54
      No w ogóle masz zrobione chociaż podstawowe badania krwi. To może być wszystko nadnercza, tarczyca, anemia, cukrzyca.... ale też używki.
    • annalotta Re: Określenie choroby 02.08.15, 19:23
      1. Sprawdz tarczycę i poziom jodu
      Niedoczynność traczycy ma podobne objawy

2. Sprawdz Boreliozę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka