natkawal76 24.10.16, 10:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: Ból kręgosłupa 24.10.16, 14:09 natkawal76 napisał(a): > Dzień dobry . Ostatnio zmagam się z bólem kręgosłupa. Po wizytach u lekarza i wielu tygodniach stania w kolejkach zostałam skierowana do masażysty. W Googlach poszukałam specjalisty [tu był link]. Chciałam się dowiedzieć czy może kojarzycie ten gabinet? Czy korzystaliście kiedyś ze specjalistycznej pomocy oraz czy zapewnia ona jakieś rezultaty? Zmagam się z bólem już od kilkunastu lat a oprócz tabletek, nic nie pomaga. Może znacie jakieś ciekawe artykuły o ćwiczeniach? Wiem, ze osobiście nie dam rady a wy co sądzicie? Sądzę, że niepotrzebnie stałaś w kolejkach. Podajesz link do pani, która na NFZ nie przyjmuje, masażu kręgosłupa nie wykonuje, na rehabilitacji się nie zna i tego nie ukrywa. Zamiast artykułów o ćwiczeniach pooglądaj obrazki i wzoruj się na nich w trakcie swojej gimnastyki. Odpowiedz Link Zgłoś