Dodaj do ulubionych

Labioplastyka

18.08.18, 16:19
Witam.
Mialam robiony ten zabieg, oczywiscie byly zakladane szwy rozpuszczalne, z tymze jeden z nich nie chcial wyjsc i miejsce kilka dni lekko ropialo, dopoki nie wpadlam na pomysl wycisnac tego i w koncu nitka wyszla i sie jakos zagoilo. No ale teraz zostala tam niewielka dziurka w ktorej zbieraja sie zanieczyszczenia i musze co jakis czas to wyciskac. Troche mi to przeszkadza ale nie wiem czy mam isc z taka drobnostka do chirurga jeszcze raz. Samo znieczulenie strasznie boli, nie wiem co zrobic, pomozcie kochani
Obserwuj wątek
    • mini123 Re: Labioplastyka 26.08.18, 23:57
      koniecznie się udaj do lekarza, nawet jak trzeba będzie ciąć raz poboli i będziesz miała spokój tak to będziesz się z tym męczyć do końca życia
    • saskakepka2 Re: Labioplastyka 05.09.22, 15:13
      Cześć dziewczyny, polecicie mi kogoś kto zajmuje się leczeniem źle wykonanej labioplastyki? Najlepiej na już....
      • dominkosia473 Re: Labioplastyka 22.09.22, 20:11
        saskakepka2 Mogę polecić ci chirurga z kato, bo u niego ja robiłam poprawę napletka z łechtaczki, klinika Skorna w katowicach zatrudnia zajebistego chirurga Marcina Nylec, prze zabiegiem sama czytałam o nim na kilku stronach +na fb pytałam na grupkach - każda z kobiet która była u niego, zachwalała sobie podejscie do pacejntki, spoko cenę jak na katowice i przede wszystkim jakość. Leczy też powikłania o czym sam mnie informował( to też było ważnym aspektem pójścia na zabieg do niego), bo to znaczy że ma pojęcie o tym...
    • waga173 Re: Labioplastyka 07.09.22, 00:45
      Dobrze by bylo jakbys podeslala zdjecie.
      • dominkosia473 Re: Labioplastyka 22.09.22, 20:20
        Ktoś ma wysyłać zdjęcia swoich okolic intymnych, na publiczne fora ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka