Gość: sisi IP: *.uwoj.gorzow.pl / 82.160.54.* 14.10.04, 08:56 od prawie roku wciąż mam stan podgoraczkowy - ok. 37,5. czym to moze być spowodowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radca Re: długotrwała gorączka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:16 To musi być jakaś infekcja. Czasam tak jest,że trudno ją zlokalizować czy rozpoznać. Moze to być jakiś ropny torbiel ukryty głęboko. Proponawał bym ci byś dałaszanse organizmowi samemu zwalczyc infekcję wzmacniając go odpowiednio. NIe nie próbuje cię naciągać poprostu radzę. Transfer Factor już pomógł nie jednej osobie, jest drogi ale bardzo skuteczny.Zobacz www.zdrowie.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: długotrwała gorączka IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 14.10.04, 21:34 Idź do lekarza. Na co czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: długotrwała gorączka IP: *.uwoj.gorzow.pl / 82.160.54.* 15.10.04, 08:46 Byłam już kilka razy u lekarza, miałam robione badania. Mam podwyższone ob, ale nikt nie potrafi określić powodu tej gorączki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: długotrwała gorączka IP: *.gdynia.mm.pl 17.10.04, 20:51 Sama mam podobny problem - jednak tylko od miesiąca. Wkrótce tez wybieram sie do lekarza ogólnego a także do dentysty. Byc może coś się dzieje z zębami. Czy dentysta wykluczył u ciebie infekcje od zębów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natur-ziolek [...] IP: *.wroclaw.mm.pl 18.10.04, 00:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: długotrwała gorączka IP: *.ss.shawcable.net 18.10.04, 04:25 Nie ma prostej odpowiedzi na to pytanie. Jest to zwykle jeden z trudniejszych medycznych problemow. W dodatku bedzie ci pewnie nawet trudno zainteresowac lekarzy jako, ze twoja goraczka ma wysokosc marginalnie prawidlowa. Zycze znalezienie dociekliwego lekarza, ktory podejmie trud diagnozowania twojego stanu podgoraczkowego i wyzszego OB. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: długotrwała gorączka 18.10.04, 09:03 Sisi, a moze przed rokiem zmienilas termometr? Stare rermometry wkaladal sie pod pache i wykazywaly 36,6. Nowe trzyma sie w ustach i podobno pokazuja 37,0. Mam stary termometr ktorego nie uzywalam od 15 lat, bo nigdy nie czuje ebym potrzeboeala mierzyc temperature. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: długotrwała gorączka IP: *.uwoj.gorzow.pl / 82.160.54.* 18.10.04, 09:17 byłam w szpitalu na badaniach. tam też miałam taką temperaturę. ale nie wiedzą od czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An-na Re: długotrwała gorączka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:12 Mialam podobna sytuacje - miesiace podwyzszonej temperatury i zero innych objawow. Nikt nic nie wiedzial. Wreeszcie trafilam na obs. do szpitala, przebadali mnie na wszystkie strony i stwierdzili cytomegalie. A wczesniej chyba z pieciu lekarzy sie glowilo, glowilo i nic nie mogli wymyslic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: długotrwała gorączka IP: *.ss.shawcable.net 18.10.04, 23:52 Niekoniecznie to znaczy, ze tamci zli a ci dobrzy. Mozliwosci jest naprawde duzo i duzo zalezy od tzw trafu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: długotrwała gorączka IP: *.uwoj.gorzow.pl / 82.160.54.* 19.10.04, 10:13 a co to za choroba? jakie są inne jej objawy? jak sie ją leczy? Odpowiedz Link Zgłoś