Dodaj do ulubionych

długotrwała gorączka

IP: *.uwoj.gorzow.pl / 82.160.54.* 14.10.04, 08:56
od prawie roku wciąż mam stan podgoraczkowy - ok. 37,5. czym to moze być
spowodowane?
Obserwuj wątek
    • Gość: Radca Re: długotrwała gorączka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:16
      To musi być jakaś infekcja. Czasam tak jest,że trudno ją zlokalizować czy
      rozpoznać. Moze to być jakiś ropny torbiel ukryty głęboko. Proponawał bym ci
      byś dałaszanse organizmowi samemu zwalczyc infekcję wzmacniając go odpowiednio.
      NIe nie próbuje cię naciągać poprostu radzę. Transfer Factor już pomógł nie
      jednej osobie, jest drogi ale bardzo skuteczny.Zobacz www.zdrowie.republika.pl
      • Gość: Marynarz Re: długotrwała gorączka IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 14.10.04, 21:34
        Idź do lekarza. Na co czekasz?
    • Gość: sisi Re: długotrwała gorączka IP: *.uwoj.gorzow.pl / 82.160.54.* 15.10.04, 08:46
      Byłam już kilka razy u lekarza, miałam robione badania. Mam podwyższone ob, ale
      nikt nie potrafi określić powodu tej gorączki.
      • angieblue26 Re: długotrwała gorączka 18.10.04, 08:55
        Czy bylas u reumatologa ?
    • Gość: ?? Re: długotrwała gorączka IP: *.gorzow.mm.pl 15.10.04, 19:11
      ???
    • Gość: Lucyna Re: długotrwała gorączka IP: *.gdynia.mm.pl 17.10.04, 20:51
      Sama mam podobny problem - jednak tylko od miesiąca. Wkrótce tez wybieram sie
      do lekarza ogólnego a także do dentysty. Byc może coś się dzieje z zębami.
      Czy dentysta wykluczył u ciebie infekcje od zębów?
    • Gość: natur-ziolek [...] IP: *.wroclaw.mm.pl 18.10.04, 00:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Artur Re: długotrwała gorączka IP: *.ss.shawcable.net 18.10.04, 04:25
      Nie ma prostej odpowiedzi na to pytanie. Jest to zwykle jeden z trudniejszych
      medycznych problemow. W dodatku bedzie ci pewnie nawet trudno zainteresowac
      lekarzy jako, ze twoja goraczka ma wysokosc marginalnie prawidlowa.
      Zycze znalezienie dociekliwego lekarza, ktory podejmie trud diagnozowania
      twojego stanu podgoraczkowego i wyzszego OB.
      • pia.ed Re: długotrwała gorączka 18.10.04, 09:03
        Sisi, a moze przed rokiem zmienilas termometr?
        Stare rermometry wkaladal sie pod pache i wykazywaly 36,6.
        Nowe trzyma sie w ustach i podobno pokazuja 37,0.
        Mam stary termometr ktorego nie uzywalam od 15 lat, bo nigdy nie czuje ebym
        potrzeboeala mierzyc temperature.
    • Gość: sisi Re: długotrwała gorączka IP: *.uwoj.gorzow.pl / 82.160.54.* 18.10.04, 09:17
      byłam w szpitalu na badaniach. tam też miałam taką temperaturę. ale nie wiedzą
      od czego
      • Gość: An-na Re: długotrwała gorączka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:12
        Mialam podobna sytuacje - miesiace podwyzszonej temperatury i zero innych
        objawow. Nikt nic nie wiedzial. Wreeszcie trafilam na obs. do szpitala,
        przebadali mnie na wszystkie strony i stwierdzili cytomegalie. A wczesniej
        chyba z pieciu lekarzy sie glowilo, glowilo i nic nie mogli wymyslic.
        • Gość: Artur Re: długotrwała gorączka IP: *.ss.shawcable.net 18.10.04, 23:52
          Niekoniecznie to znaczy, ze tamci zli a ci dobrzy. Mozliwosci jest naprawde duzo i duzo zalezy od tzw trafu.
    • Gość: sisi Re: długotrwała gorączka IP: *.uwoj.gorzow.pl / 82.160.54.* 19.10.04, 10:13
      a co to za choroba? jakie są inne jej objawy? jak sie ją leczy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka