z0227 18.10.04, 14:32 jak mozna stracis pare kilgramów i miec plaski bruszek BARDZO PROSZE O RADE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Jaka dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:39 Na płaski brzuch są dwie recepty: METODA TRUDNIEJSZA, TRWAŁA: ćwiczyć mięśnie brzucha systematycznie, codziennie METODA ŁATWIEJSZA NIETRWAŁA: lerzeć płasko na plecach ;))))) Popzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydrogen Re: Jaka dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:15 Dieta ograniczająca węglowodany. Szczegóły: www.dieta-optymalna.info oraz w książkach dr J. kwaśniewskiego i dr W.Lutza Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
satellite78 Re: Jaka dieta 30.10.14, 15:53 witam ja polecam dietę bezglutenową i bez kazeiny czyli bez pszenicy , zyta jeczmienia , owsa i orkiszu, a bezkazeinowa to mleko krowie i jego przetwory w zastepstwie moze byc owcze i kozie oraz ich przetwory takze sojowe , ryzowe kokosowe czy migdalowe, jesz duzo kaszy gryczanej , jaglanej i wszystkie warzywa , owoce ogranicz miesa zwlaszcza czerwone , troche ruchu i gotowe, dietsa okolo 6-8 tyg. ale spodoba sie, potem koniecznie pszenice wykluczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
goodman41 Re: Jaka dieta 31.10.14, 22:14 Gość portalu: hydrogen napisał(a): > Dieta ograniczająca węglowodany. Szczegóły: > www.dieta-optymalna.info > oraz w książkach dr J. kwaśniewskiego i dr W.Lutza ==================================== Ze wszystkich diet nalezy wyłączyć produkty mleczne z wyjątkiem masła. Mleko zawiera dużo wapnia, który odkwasza krew i powstaje tzw paradoks wapienny. W organizmie jest dużo wapnia, a kości rzeszecieją, bo do wchłaniania wapnia przez kości potrzebne jest kwaśne środowisko a wapń odkwasza to środowisko. Nadmiar wapnia zwiększa też ryzyko zachorowania na raka, co zostało udowodnione w tych badaniach: www.google.com/url?q=http%3A%2F%2Fwww.huffingtonpost.co.uk%2F2014%2F09%2F26%2Fcancer-diagnosis-blood-test-calcium_n_5886762.html%3F&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNGgcZSZtLeFHfcqSI_dkNaX2oXtCwP.S. @Snajperku. Powyższe informacje są niezgodne z wytycznymi medycyny oficjalnej. Czy odstrzelisz ten post aby ratować twarz medycyny oficjalnej? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Jaka dieta 28.10.14, 13:56 Dieta najprostsza - mniej jeść i regularnie ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
filippa.pippa Re: Jaka dieta 04.11.14, 11:40 Ja jestem stale na diecie wegańskiej i mam BMI oraz samopoczucie w normie. Odpowiedz Link Zgłoś