Gość: ania IP: *.druk.bauer.pl / 195.116.92.* 21.10.04, 10:26 pomocy! jak mam się skupić, kiedy w pokoju bez przerwy ktoś coś mówi, mamrota pod nosem, trzaska dzrzwiami może ktoś ma skuteczny sposób, żeby wyłączyć się??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zartowniś Re: problem ze skupieniem się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:43 Ja żeby się skupić idę do toalety, No a potem spuszczam Wodę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wensuela_suerte Re: problem ze skupieniem się 21.10.04, 22:14 zatyczki sa podobno niezdrowe....jesli masz sie uczyc to najlepiej idz do biblioteki!!znam z autopsji:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychoter. Re: problem ze skupieniem się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:55 Nauka relaksacji, metod ułatwiających koncentracje. A na skupienie ekstrakty Bacha: walnut (orzech włoski)- chroniący przed wpływami z zewnątrz, white chestnut (w przypadku rozbieganych myśli, natrętnych). www.drBach.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: problem ze skupieniem się IP: 80.53.167.* 25.10.04, 00:59 Ja gdy nie moge sie skupic na nauce gdy w domu wszyscy sie kreca i halasuja, poprostu czekam az wszyscy pojda spac i gdy jest idealna cisza, wtedy sie ucze. Wszystko wchodzi mi w nocy do glowy 5 razy szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: problem ze skupieniem się IP: *.ip-pluggen.com 25.10.04, 01:20 Aby sie skupic musze miec idealna cisze, wlasciwa pozycje przy siedzeniu i dobre, padajace z wlasciwej strony oswietlenie. Odpowiedz Link Zgłoś