Dodaj do ulubionych

Alergia - pomocy!!!!!!

23.04.02, 15:26
Od dwóch tygodni męczy mnie alergia. Najbardziej dokuczliwe są napady kaszlu.
Zyrtec niewiele pomaga :-((( Czy znacie może jakieś inne preparaty, które
łagodzą ten okropny kaszel???
Obserwuj wątek
    • Gość: tais Re: Alergia - pomocy!!!!!! IP: *.chello.pl 23.04.02, 19:00
      ja jestem alergiczka, szybo idz do lekarza, bo to moze byc astma. Wtedy wypisze
      ci wziewny lek, co rozkurcza oskrzela. Severent jest bardzo dobry, z tej
      nowszej generacji.A lepszy od Zyrteca, moim zdaniem jest clarytyna.
      • ada1 Re: Alergia - pomocy!!!!!! 24.04.02, 10:09
        Gość portalu: tais napisał(a):

> ja jestem alergiczka, szybo idz do lekarza, bo to moze byc astma. Wtedy wypisze
        >
        > ci wziewny lek, co rozkurcza oskrzela. Severent jest bardzo dobry, z tej
        > nowszej generacji.A lepszy od Zyrteca, moim zdaniem jest clarytyna.

Byłam u lekarza, właśnie on przypisał mi Zyrtec i spray do nosa. Po trzech dniach
        łykania Zyrtecu katar i łzawienie oczu prawie ustało, jednak ten "szczekający"
        kaszel jest ciągle. Zazwyczaj jest to suchy kaszel, a czasami wykrztuśny.
        Najgorzej jest w nocy, nie mogę spać budzę się z atakami kaszlu :-(((
        Alergolog u którego byłam twierdził, że Zyrtec również działa na oskrzela i na
        pewno mi pomoże, dlatego nie wiem czy mam jeszcze poczekać, czy może iść do
        innego lekarza???

P.S. Claritiny nie biorę, ponieważ po niej mogę tylko spać, nawet na stojąco ;-((
    • Gość: bolewora Re: Alergia - pomocy!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 19:57
      MOŻE KTOŚ ZARZUCI MI UPRAWIANIE CZARNEJ MAGII ALE MNIE I MOJEJ CÓRCE BARDZO
      POMOGŁY ZABIEGI BIOREZONANSU MAGNETYCZNEGO JESTEM Z REGUŁY BARDZO SCEPTYCZNIE
      NASTAWIONA DO TAKICH WYNALAZKÓW ALE NIE MIAŁAM JUZ SIŁY WALCZYĆ Z ALERGICZNYM
      ZAPALENIEM SPOJÓWEK U CÓRKI OCZY MIAŁA ZAROPIAŁE I CZERWONE JAK POSTAĆ Z
      HORRORU OD TERAPII MINEŁY CZTERY LATA I ZAPOMNIAŁYŚMY JUŻ O SWĘDZĄCYCH OCZACH
      • Gość: Sylwia Re: Alergia - pomocy!!!!!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 10:08
        Gość portalu: bolewora napisał(a):
        > MOŻE KTOŚ ZARZUCI MI UPRAWIANIE CZARNEJ MAGII ALE MNIE I MOJEJ CÓRCE BARDZO
        > POMOGŁY ZABIEGI BIOREZONANSU MAGNETYCZNEGO JESTEM Z REGUŁY BARDZO SCEPTYCZNIE
        > NASTAWIONA DO TAKICH WYNALAZKÓW ALE NIE MIAŁAM JUZ SIŁY WALCZYĆ Z ALERGICZNYM
        > ZAPALENIEM SPOJÓWEK U CÓRKI OCZY MIAŁA ZAROPIAŁE I CZERWONE JAK POSTAĆ Z
        > HORRORU OD TERAPII MINEŁY CZTERY LATA I ZAPOMNIAŁYŚMY JUŻ O SWĘDZĄCYCH OCZACH >

Ale czemu Ty krzyczysz ??? Czy zaciął się CapsLock ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka