ada1 23.04.02, 15:26 Od dwóch tygodni męczy mnie alergia. Najbardziej dokuczliwe są napady kaszlu. Zyrtec niewiele pomaga :-((( Czy znacie może jakieś inne preparaty, które łagodzą ten okropny kaszel??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tais Re: Alergia - pomocy!!!!!! IP: *.chello.pl 23.04.02, 19:00 ja jestem alergiczka, szybo idz do lekarza, bo to moze byc astma. Wtedy wypisze ci wziewny lek, co rozkurcza oskrzela. Severent jest bardzo dobry, z tej nowszej generacji.A lepszy od Zyrteca, moim zdaniem jest clarytyna. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Alergia - pomocy!!!!!! 24.04.02, 10:09 Gość portalu: tais napisał(a): > ja jestem alergiczka, szybo idz do lekarza, bo to moze byc astma. Wtedy wypisze > > ci wziewny lek, co rozkurcza oskrzela. Severent jest bardzo dobry, z tej > nowszej generacji.A lepszy od Zyrteca, moim zdaniem jest clarytyna. Byłam u lekarza, właśnie on przypisał mi Zyrtec i spray do nosa. Po trzech dniach łykania Zyrtecu katar i łzawienie oczu prawie ustało, jednak ten "szczekający" kaszel jest ciągle. Zazwyczaj jest to suchy kaszel, a czasami wykrztuśny. Najgorzej jest w nocy, nie mogę spać budzę się z atakami kaszlu :-((( Alergolog u którego byłam twierdził, że Zyrtec również działa na oskrzela i na pewno mi pomoże, dlatego nie wiem czy mam jeszcze poczekać, czy może iść do innego lekarza??? P.S. Claritiny nie biorę, ponieważ po niej mogę tylko spać, nawet na stojąco ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolewora Re: Alergia - pomocy!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 19:57 MOŻE KTOŚ ZARZUCI MI UPRAWIANIE CZARNEJ MAGII ALE MNIE I MOJEJ CÓRCE BARDZO POMOGŁY ZABIEGI BIOREZONANSU MAGNETYCZNEGO JESTEM Z REGUŁY BARDZO SCEPTYCZNIE NASTAWIONA DO TAKICH WYNALAZKÓW ALE NIE MIAŁAM JUZ SIŁY WALCZYĆ Z ALERGICZNYM ZAPALENIEM SPOJÓWEK U CÓRKI OCZY MIAŁA ZAROPIAŁE I CZERWONE JAK POSTAĆ Z HORRORU OD TERAPII MINEŁY CZTERY LATA I ZAPOMNIAŁYŚMY JUŻ O SWĘDZĄCYCH OCZACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Alergia - pomocy!!!!!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 10:08 Gość portalu: bolewora napisał(a): > MOŻE KTOŚ ZARZUCI MI UPRAWIANIE CZARNEJ MAGII ALE MNIE I MOJEJ CÓRCE BARDZO > POMOGŁY ZABIEGI BIOREZONANSU MAGNETYCZNEGO JESTEM Z REGUŁY BARDZO SCEPTYCZNIE > NASTAWIONA DO TAKICH WYNALAZKÓW ALE NIE MIAŁAM JUZ SIŁY WALCZYĆ Z ALERGICZNYM > ZAPALENIEM SPOJÓWEK U CÓRKI OCZY MIAŁA ZAROPIAŁE I CZERWONE JAK POSTAĆ Z > HORRORU OD TERAPII MINEŁY CZTERY LATA I ZAPOMNIAŁYŚMY JUŻ O SWĘDZĄCYCH OCZACH > Ale czemu Ty krzyczysz ??? Czy zaciął się CapsLock ??? Odpowiedz Link Zgłoś