rdr1960
08.03.23, 20:02
Dzień dobry jestem na półmetku do osiągnięcia celu jak w tytule. Miałem pierwszy stopień otyłości teraz mam nadwagę a chcę mieć prawidłową wagę. Przy osiągając prawidłową wagę poprawią mi się parametry krwi, elektrolity, ciśnienie, cukier. Teraz mam nadciśnienie, problemy z samopoczuciem czyli pewnie elektrolity. Niektóre parametry z krwi są nieprawidłowe, mam lekko podwyższony cukier. Żadnych objawów które opisują na początku cukrzycy pragnienie zmęczenie senność i tak dalej. Naczytałem się wiele publikacji na wielu stronach wiele informacji z podanych jak to super schudnąć Jak to wszystko się polepszy. Jestem na półmetku i na razie nie widzę objawów poprawy wyżej wymienionych czynników. Mam nadzieję że jak drugie pół planowanych kilogramów mi spadnie parametry się poprawią. Chciałbym dowiedzieć się od państwa którzy zrzucili kilkanaście kilkadziesiąt kilogramów autopsji czy mieliście te wszystkie albo przynajmniej część czynników dodatnich swojego zdrowia. Co innego czytać że naukowcy gdzieś tam kogoś tam zbadali ale co innego wiedzieć jakby z pierwszej ręki od czytelników gazety. Dziękuję bardzo za uwagę może ten list trochę tak chaotyczny jest ale dyktuję go zamiana mowy na tekst. Pozdrawiam serdecznie
Ryszard