Gość: wiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:51 Czy ktos moze wie jak soe skontaktowc z panem ADAM GOCEL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: endo Re: uzdrowiciel IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.11.04, 16:01 Napisz więcej, gdzie przyjmuje i czym się zajmuje to może ktos zaskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: uzdrowiciel 25.11.04, 16:15 Ten Pan,kiedyś prowadził program o rolnictwie w TVP 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endo Re: uzdrowiciel IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.11.04, 16:45 Już wiem o kogo chodzi, prowadził równiez Piłkarską Kadrę. Niestety przeszukuje ineternet i nic konkretnego nie mogę znaleźć. Sądzę że mieszka w Warszawie gdyż jest dziennikarzem TVP1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: uzdrowiciel IP: *.crowley.pl 25.11.04, 19:14 Witam ! Jakiś czas temu zainteresował mnie jego udział w "Rozmowach w toku" w tvn. Znalazłam jego numer w warszawskiej książce telefonicznej (niestety nie mam jej teraz pod reką). Dzwoniłam kilka razy, zgłaszał się tylko automat, ale głos rozpoznałam. Z konieczności już się tą sprawą nie zajmowałam, jednak ciekawa jestem, czy nadal pomaga chorym. Pozdrawiam serdecznie ! G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: uzdrowiciel IP: *.crowley.pl 26.11.04, 22:30 Witam ponownie ! Odnalazłam numer telefonu do p. Gocela podany w książce telef. 845 - 48 - 93, oczywiście w W-wie. mam nadzieję, że to ten właściwy. Jeśli uda Ci się z nim skontaktować, będę wdzięczna za wiadomość. Pozdrawiam ! G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: uzdrowiciel IP: *.chello.pl 26.11.04, 22:50 Ludzie a co on leczy,tzn jakie dolegliwości?????////Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: uzdrowiciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:02 Ostatnio w TVP 2 byl program, ktorego gosciem byl uzdrowiciel- bioenergoteraupeuta. Facet jest po medycynie ale z zainteresowania zajmuje sie medycyna niekonwencjionalna. Nie jakis tam znachor i oszust tylko znany i uznawany w całej Polsce dzieki swoim osiągnięciom. Ja nie bylam u niego ale się zastanawiam czy nie sprobowac, gdyz nic mi nie pomaga na moje schorzenie. pyziabioenergoterapia.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: uzdrowiciel IP: *.crowley.pl 27.11.04, 12:23 Pana Gocela widziałam tylko w programie "Rozmowy w toku", który ogladałam fragmentarycznie. Program był o różnego rodzaju uzdrowicielach. Na ich tle p. Gocel wypadł, moim zdaniem, najrozsądniej. Nie mówił, że czyni cuda, a tylko pomaga. Ponieważ padło pytanie o kontakt z tym panem, napisałam tylko to, co udało mi się ustalić. Pozdrawiam serdecznie ! G. Odpowiedz Link Zgłoś