Gość: chce IP: 213.17.199.* 06.12.04, 17:07 Kto stosował terapię biorezonansową walcząc z nałogiem nikotynowym. Jak oceniasz jej skuteczność Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bodana Re: terapia biorezonansowa IP: *.krynica.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 19:17 Polecam. W moim przypadku się udało.Od 2 lat nie palę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: terapia biorezonansowa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.04, 20:08 ja stosuje biorezonans w alergii i jestem zadowolona. kolezanka pozbyła się palenia, słyszałam że jest skuteczne. ale kiedys w trakcie odczulania lekarz powiedział, że żeby było skuteczne musi być przeprowadzana cała kuracja i ewentualnie potem dodatkowo. no i na pewno trzeba w ogóle wierzyć w skuteczność biorezonansu. a jak jestes z Poznania to w monadith na przeciwko policji przy al.marcink. mają zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: terapia biorezonansowa IP: *.crowley.pl 06.12.04, 21:02 Moja kuzynka paląca od ok.30 lat (zaczęła w liceum) była na takiej terapii i jak paliła tak pali dalej. Mówi tylko, że gdyby chciała mogłaby przestać w każdej chwili, bo terapia pozwoliła jej poznać istotę problemu. Cóż, dobre i to ... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: terapia biorezonansowa 06.12.04, 21:26 Trzy znajome mi osoby skorzystaly z terapii antynikotynowej-dwie przsetaly palić- trzecia zapalila godzinę po terapii i pali do dziś.Te dwie nie pala,bo autentycznie chcialy rzucic palenie.Po prostu autosugestia. Odpowiedz Link Zgłoś