Gość: dys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 03:11 Co to jest za choroba i jak ją leczyć?? W net znalazłam mało informacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Dystonia IP: *.net.pl 28.12.04, 14:21 Może wrzuć w google lub poszukaj na stronacj obcojęzycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dys Re: Dystonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 14:28 Niestety nie ma za dużo informacji. A ja mam tą chorobę, a dopiero w lutym mam wuzyte na Banacha w Warszawie. I chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: Dystonia IP: *.3vnet.pl 05.01.05, 15:49 mysle ze to znajdziesz pod ' nerwica' lub nerwica wegetatywna polega na tym ze sa to zaburzenia czynniosciowe ktore nasladuja choroby organiczne np. boli cie zoladek podejrzewasz ze masz wrzody a gastroskopia nic nie wykazuje wiec te bole lekarze okreslaja ze maja podloze nerwicowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janali Re: Dystonia IP: 80.55.179.* 05.01.05, 20:31 www.dystonia-foundation.org/ Janali Odpowiedz Link Zgłoś