Dodaj do ulubionych

IRYTUJĄCE KROSTKI NA DŁONIACH

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:57
A własciwie na jednej dłoni. Pojawiły się w zeszłym roku w grudniu.
Hydrocortison trochę je zalecza, ale potem wracają. W lato ich nie było, a na
jesieni znowu wróciły w tym samym miejscu. Są małe ok 1 mm i lekko swędzące.
Jak się tego pozbyć raz a dobrze.????
Obserwuj wątek
    • Gość: Mateusz 33 Re: IRYTUJĄCE KROSTKI NA DŁONIACH IP: *.datalink.cn 05.01.05, 21:14
      Takie krostki na górnej czesci dłoni wskazują na stan zapalny, lub podzapalny
      wątroby. Wiem to z autopsji.
      Przyczym nie traktuj tej wypowiedzi mojej jak wyroczni ,bo ja nie jestem
      lekarzem, do czego otwarcie sie przyznaję.
      • Gość: DOROTA Re: IRYTUJĄCE KROSTKI NA DŁONIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:21
        Jakie badania powinnam zrobić by się o tym przekonać? Tobie jakie badanie to
        wykryło?
        • Gość: Mateusz 33 Re: IRYTUJĄCE KROSTKI NA DŁONIACH IP: *.datalink.cn 06.01.05, 09:23
          Doroto. A więc moim zdaniem powinnaś zrobić standaedowe badanie krwi + do tego
          testy na:ALAT, ASPAT,HBS.

Ale skonsultuj to jeszcze z kims bardziej biegłym w medycynie,bo ja lekarzem
          nie jestem. Pozdrawiam.
          • Gość: DOROTA Re: IRYTUJĄCE KROSTKI NA DŁONIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:26
            W innym wątku widziałam, że TY wykonałęś takie badania i miałes dobre wyniki. A
            więc jak wpadłeś na pomysł, że to zapalenie wątroby? WYkazało CI to jakieś inne
            badanie. CZy i TY nadal masz te krostki?
            • Gość: feline Re: IRYTUJĄCE KROSTKI NA DŁONIACH IP: *.dial.proxad.net 06.01.05, 17:36
              Mateusz to najnowszy "nawiedzony" - przy okazji swoich problemow odkryl, ze
              istnieja pewne badania "na watrobe" i je poleca w ciemno wszedzie widzac (czy
              weszac) zaburzenia funkcji watroby. Czy Twoje krostki wystepuja na rece, na
              ktorej nosisz zegarek?
              • Gość: DOROTA Re: IRYTUJĄCE KROSTKI NA DŁONIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:44
                Zgadza się na ręce na której noszę zegarek.
                • Gość: feline Re: IRYTUJĄCE KROSTKI NA DŁONIACH IP: *.dial.proxad.net 06.01.05, 17:47
                  Jestes uczulona na nikiel, ktory wchodzi w sklad stopu, z jakiego zrobiony jest
                  Twoj zegarek.
                  • Gość: dOROTA Re: IRYTUJĄCE KROSTKI NA DŁONIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:12
                    Wielkie Dzięki sprawdzę to
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka