Dodaj do ulubionych

chrom organiczny na nadwage

IP: *.3vnet.pl 15.01.05, 16:01
mam serdeczna prosbe czy mozna brac chrom na schudniecie. Rok temu rzucilam
papierosy a ponadto uzywam plastry antykoncepcyjne Ewra.Przytylam 12kg i mam
problem ze schudnieciem.
Obserwuj wątek
    • Gość: N.C. Re: chrom organiczny na nadwage IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 15.01.05, 16:40
      chrom może wspomagać odchudzanie, tzn. jeżeli brak ci chromu w organizmie,
      możesz odczuwać nadmiernie łaknienie właśnie na słodycze i wtedy zażywanie
      chromu może sprawić, że będziesz odczuwać mniejszy apetyt na słodkości. Ale
      samo zażywanie chromu, bez wysiłku z twojej strony i pilnowania diety niewiele
      ci na figurę pomoże
      • Gość: magda Re: chrom organiczny na nadwage IP: *.3vnet.pl 15.01.05, 16:52
        jezeli chodzi o duzy apetyt i slodycze ,nie mam z tym klopotow, jem
        malo ,zrezygnowalam z plastrow ale biore tabletki antykon. wszystko poszlo mi w
        biodra i nogi tak srtasznie przytylam.Moze sa inne sposoby na schudniecie.
        • nchyb Re: chrom organiczny na nadwage 15.01.05, 17:28
          zabrzmi to trywialnie, ale rada jest jedna: ruch i dieta. Przykro mi, ale to
          jedyne realne i niestety najtrudniejsze, co możesz zrobić :-(((
    • Gość: Artur Re: chrom organiczny na nadwage IP: *.ss.shawcable.net 15.01.05, 19:11
      Mozesz, tyle ze obecnie sie mocno podejrzewa, ze takie preparaty chromu na odchudzanie sa mocno rakotworcze. Natomiast badania sugerujace, ze po chromie sie chudnie sa bardzo slabe.
      • Gość: magda Re: chrom organiczny na nadwage IP: *.3vnet.pl 15.01.05, 19:25
        dzieki serdeczne wszystkim osobom za odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka