Dodaj do ulubionych

ODCHUDZANIE!!!POMOCY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:55
Słuchajcie . mam 21 lat. 164 cm wzrostu waze 67 kilo i mam niestety za duzy
biust - miseczka D. Bardzo zle sie czuje w swojej skórze.Chciałabym schudnąć.
Czy znacie jakies preparaty choc troche przyspieszajace odchudzanie- ale nie
mówie tu o jakiejs wstrętnej chemmi ale o czyms NATURALNYM.

Powiedzcie mi czy jak choc troche schudne moge liczyc na to ze moje piersi
tez zmaleja???jak to uczynic.Prosze o pomoc...
Aha biore od 2 lat takbletki anty i moze dlatego mam takie wymiary biustu ale
od jutra przerywam branie tabletek czy o cos pomoze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Q Re: ODCHUDZANIE!!!POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:56
      Naturalne odchudzanie: SPORT i DIETA (np.:1000 kcal)

Aha - pierwsze z czego schudniesz to własnie z biustu
      • Gość: D. Re: ODCHUDZANIE!!!POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:29
        Schudlam na diecie herbalife ok.25kg w ciągu 5miesiecy.w sumie ok.37kg w ciagu
        1,5roku.po tych 5miesiacach to byla dieta niskokaloryczna do 1000kcal,polecam
        tez duzą dawke ruchu:spacery,jogging,aerobik,s ilownia,basen,rower,cwiczenia.b ez
        cwiczen czy jakiejkolwiek formy ruchu twoja skóra straci jedrnosc a jak
        bedziesz lączyc diete z cwiczeniami fizycznymi szybciej zobaczysz efekty nie
        tylko w postaci utraty kilogramów ale tez ładnie wymodelujesz sylwetke.wybierz
        to co lubisz i zmieniaj,zebys nie stracila motywacji i nie znudzila sie.mozesz
        tez stosowac balsamy ujedrniajaco-wyszczuplajace i atycellulitis.ja stracilam w
        biuscie 22cm z 114 na 92
        • Gość: krysiak Re: ODCHUDZANIE!!!POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:35
          witam, prosze Ci opisz jak ten Herbalife dziala, duzo sie o tym mowi, wiem ze
          jakies papki, ale z czego to jest i jaki koszt ???

dzieki i pzdro,
          k
        • szept_ciszy Re: ODCHUDZANIE!!!POMOCY 20.01.05, 17:59
          Niekoniecznie może Ci zmaleć biust gdy schudniesz. Ja po odchudzaniu (schudłam
          12 kg) nie zauważyłam zmniejszenia biustu, co mi się jedynie zmniejszyło to
          obwód pod biustem, a miseczka pozostała- także D
    • Gość: aSIA Re: ODCHUDZANIE!!!POMOCY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:15
      Dzieki.mam nadzieje ze ja tez schudne.....ale na prawde napisz co z tym
      herbalife...moze mi tez sie uda.najbardziej zalezy mi na zmiejszeniu biustu-
      bardzo mnie to krepuje.dzieki.pozdrawiam
    • Gość: Ola.......... Re: ODCHUDZANIE!!!POMOCY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 23:24
      Też chcę schudnąć!!!
      Metoda dowolna byle skutkowała i nie doprowadzałą organizmu do ruiny.
      Czy ktoś próbował Herbalife? Ile to kosztuje i gdzie w Warszawie dostane
      produkty Herby???
      Ola
      • Gość: Puszysta:) Re: ODCHUDZANIE!!!POMOCY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:47
        Nie wierzcie w cudowną moc Herbalife! Miałam koleżankę, która to rozprowadzała
        i oczywiście na sobie testowała. Fakt, brała to przez dłuższy czas i nawet
        dużo schudła, ale… kiedy przestała łykać te drogie koktajle i nie przestrzegała
        dalej żadnej diety… przytyła w zastraszającym tempie. Więc kochane moje, nie
        liczcie na jakieś cuda, po prostu ruch i rozsądne odżywianie zagwarantują wam
        na stałe zgrabną figurę. Pozdrawiam:)
        • Gość: Łukasz Re: ODCHUDZANIE!!!POMOCY IP: *.pagi.pl 17.01.05, 17:41
          Wiem, co możecie Kobietki teraz pomyśleć, facet mówi o odchudzaniu. Jestem w
          100% zgodny co do przedmówczyń, które nawiązywały do form sportu. Co do
          Herbalifu tez jestem zdania że raczej juz ta firma traci klientów niż się
          rozwija. Mowa tu o nadwadze do zrzucenia wiec podziele sie historią kumpla,
          który walczył z nadwaga i schódł 10kg w niecały miesiąc, dzieki preparatom
          VISION sveltform i chromvital. To preparaty które są na bazie ziół i roślin
          leczniczych ale opracowane i produkowane w najnowszej technologii kriogenezie.
          Top hibernacja w tem -196C roślin i ziół połaczonych specjalnymi formułami z
          mikroelementami i witaminami pochodzenia naturalnego.Przysfajalność do 98% w
          porównaniu np z Centrum do 15%.
          Jak chcecie się więcej dowiedzieć na ten temat piszcie l.lewandowski@pagi.pl .
          Nie tylko można schudnąć ale i wyleczyć wiele dolegliwości i chorób, sprawdzone
          osobiście na mojej mamie i babci. www.vision-polska.pl
    • poziomka8 Re: ODCHUDZANIE!!!POMOCY 17.01.05, 17:50
      coś naturalnego to oczywiście owoce,warzywa i ruch...niestety...
      nie wierz w żadne inne cuda odchudzające portfel;
      a jak u Ciebie z przemianą materii? Możesz popić na czczo suszonych śliwek
      zalanych wodą,
      czy Twoje piersi zmaleją...hmmm, a czy jak tyłaś to równomiernie?Tu chyba nikt
      nie odpowie Ci na to pytanie,to zależy od Twojej "urody"-jedni tyją nierówno i
      tak samo chudną,inni równomiernie...
      pozdrawiam
    • beeaataa25 Re: ODCHUDZANIE!!!POMOCY 18.01.05, 11:39
      Cześć!
      Wiesz,jestem pewna,że ten biust zafundowałaś sobie tabletkami
      antykoncepcyjnymi.Ja też mam podobny problem mam 150cm i 55kg miseczka C też
      sie fatalnie z tym czuje.Wydaje mi się,że biust powiększył sie właśnie po
      tabletkach.Teraz też ich nie łykam od długiego czasu,ale te kilogramy,które
      nabrałam zostały i nie mogę się ich pozbyć.
      • wolanka Re: ODCHUDZANIE!!!POMOCY 20.01.05, 17:27
        no to ja Was biję bo mój biust ma rozm. 2D ,przez ostatnie 4 miesiące brałam
        tabletki anty i biust stał sią większy przynajmniej o rozmiar to nie wiem jaki
        to nr. chyba F tabletki brałam bo lekarz powiedział, że zaczyna się menopauza !
        Mam 34 lata więc się zszokowałam .mam dość tego biustu a tabletki rzuciłam bez
        wiedzy lekarza.
        • Gość: fafik Re: ODCHUDZANIE!!!POMOCY IP: *.promax.media.pl 20.01.05, 19:13
          no cóż. ja schudłam ok 15 kg. biust poszedł na końcu, przed brzuchem z c na b.
          jedno co trzeba wiedzieć, to to, że musisz używać dobrego balsamu, bo inaczej
          biust będzie wyglądał fatalnie i trzeba duzo wysiłku, żeby doprowadzić go do
          normalnego wyglądu:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka