Dodaj do ulubionych

Zatoki - pomocy

IP: *.crowley.pl 01.02.05, 11:14
Cześć,
Przyplątało się do mnie jakieś przeziębienie. Pani doktor powiedziała, że to
infekcja wirusowo - bakteryjna i przepisała mi antybiotyk - Ciphin na 10 dni.
Jest już 8 dzień brania leku, a nie jest lepiej! Co więcej - potwornie boli
mnie głowa tuż nad nosem i mam ropny katar z domieszką krwi. Czy to zatoki??
Czym się objawiają chore zatoki i jak to się leczy? Czy mam znów iść do
lekarza, czy spokojnie czekać i zjeść ten Ciphin do końca?
Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: gipuk Re: Zatoki - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:14
      Ja miałam podobne objawy - bóle głowy, katar (różne kolory: i żółty i biały i
      zielony) z krwią, uczusie stale zapchanego nosa, ucisk w górnej części nosa i
      bóle zębów. Przypisano mi antybiotyk (nie pamiętam nazwy, ale miałam brać go
      przez 5 dni). Jednak to mi nie pomogło. Poszłam kolejny raz z nadzieją, że
      dostane skierowanie do laryngologa. Niestety lekarz stwierdził, że to jakaś
      alergia i dostałam Alertec. Po tygodniu poszłam znowu i kolejne leki (tym razem
      silniejsze) na alergię - lekarz stwierdził, że mam alergie na zimno! i że niby
      dużo ludzi tak ma. Kiedy poprosiłam o skierowanie do laryngologa, bo może mam
      cos nie tak z zatokami, to mój lekarz rodzinny stwierdził, że to nie jest
      możliwe, bo przy zatokach gardło jest "zawalone", a moje wyglada na zdrowe! Ale
      nie poddaję się, bo moje objawy nie ustępują - doszedł jeszcze prawie całkowity
      brak węchu!- w przyszłym tygodniu ide jeszcze raz!
      POZDRAWIAM
      • Gość: wiktoria Re: Zatoki - pomocy IP: *.3vnet.pl 01.02.05, 14:30
        powiedz tej swojej lekarce zeby ci napisala ze masz zdrowe zatoki,[skoro nie
        chce dac skierowania ]i podpisala sie pod tym.Ja tak kiedys zrobilam i szybko
        dostalam skierowanie
        • Gość: gipuk Re: Zatoki - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 14:50
          Dzięki za cenna radę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka