Gość: adiusha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:26 mam 17lat i od 5lat męcze sie z trądzikem.bylam i u kosmetyczek i dermatologow jednak tylko chwilowo ustępowało.co zrobic?/moze ktos zna maście lub cokolwiek co jest skuteczne?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
news21 Re: trądzik 12.02.05, 20:33 Mój syn ma 16 lat i od paru miesięcy walczył z trądzikiem na twarzy, szyi i plecach metodami kosmetycznymi - bez skutku. Wizyta u dermatologa, lekarka zbadała mu skórę pod wielką lupą i przepisała następujące maści: Dalacin T, Bactroban, Skinoren, Aknemycin Plus oraz lekarstwo w butelce robione na spirytusie z dodatkiem hydrocortizonu i nie tylko. Terapia zostala rozpisana na etapy, w każdym etapie stosuje się inny lek. Już po paru dniach jest lepiej. Wszystkie te specyfiki są na receptę i musi je przepisać lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adiusha dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:09 acnemycin i ten plyn znam ale od plynu uczulenie mialam a acnemycin dermatolog odradzila bo mam tzw. blizny podskorne od trazdiu.ale dziekeuje za pomoc!!zapytam lekarz o te pozostale Odpowiedz Link Zgłoś