Gość: gosc IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:15 kto mi wytłumaczy na czym polega zabieg ktory nazywa sie elektrokonizacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: zabieg elektrokonizacja 06.03.05, 12:20 wycięcie tkanki nożem elektrycznym, wycinek daje się do badania histopatologicznego(w skrócie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zabieg elektrokonizacja IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:24 a ja slyszalam ze to wypalanie torbieli na szyjce macicy ale nie wiem czy to jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: zabieg elektrokonizacja 06.03.05, 12:37 wypalanie to elektrokoaugulacja(jak się wypali to nie ma co poddać badaniu), ja miałam to pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zabieg elektrokonizacja IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:46 Jezeli jest na forum Dodi to bardzo prose o wytlumaczenie tych zabiegów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zabieg elektrokonizacja IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:47 nastapila pomylka chodzi mi o Doki bardzo przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś