Gość: Ania IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:49 ....kupe przy kichaniu,kaszlaniu i schylaniu.Wstydzę się iść do lekarza co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Popuszczam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:58 idź do lekarza!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Popuszczam.... IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:00 Ale ja sie wstydzę.Moze jakies sposoby są zeby miec twardszykał.Bo jak mam taki luźny to wtedy jest kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdro Re: Popuszczam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:05 proponuje smecte.a z naturalnych gorzka czekolade.albo coca cola+slone paluszki.A moze masz jakas infekcje ukl.pokarmowego.od jak dawna to masz?to tez istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Popuszczam.... IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Popuszczam.... IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:07 A od 2 miesięcy się męcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdro Re: Popuszczam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:59 mysle ze masz slabe zwieracze odbytu.bez wizyty u lekarza sie nie obejdzie.jaki wstyd?nic co ludzkie nie jest im obce!pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdro Re: Popuszczam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:18 Wiec na co czekasz Aniu?luzne stolce nie sa normalne!powinnas isc z tym problemem,albo najpierw sprobuj smecty..Kiedy maialam grype zoladkowo jelitowa tylko ona mi pomogla.ale to inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Popuszczam.... 06.03.05, 20:46 a czego się wstydzisz? może się zdziwisz, ale lekarz właśnie służy do takich rzeczy (znaczy - do porad, nie do popuszczania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza DO LIPY IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:55 A gdzie adres stronki.Co niewiesz kazdemu podajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: DO LIPY 06.03.05, 20:58 wierzę w Twoje zdolności samodzielnego szukania Odpowiedz Link Zgłoś