Gość: mary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 07:51 cały czas psuje mi się wzrok...i nie wiem co będzie dalej?? jakieś rady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dimus Re: OCZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:07 proponuje udac sie do Kliniki w Katowicach - najlepsza w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: OCZY IP: *.chello.pl 18.04.05, 16:11 to znaczy, że masz słabą, coraz słabszą wątrobę. tak mówi medycyna chińska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: OCZY IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:21 ..proponuje okuliste -jedyna rada uwierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle666 Re: OCZY IP: *.aster.pl 18.04.05, 18:53 spróbuj metod naturalnych - naprawde pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: OCZY IP: 80.72.38.* 27.04.05, 16:30 Polecam Piękne Oczy - więcej o salonach na www.salonyoptyczne.pl Pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: OCZY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 17:41 Ktoś powiedział o wątrobie, ma rację. Zadbaj o nią. Jak będziesz miała zdrowszą wątrobę to i nastrój Ci się polepszy. A stres BARDZO źle robi oczom. Ponadto są specjalne okulary, całe czarne, nieprześwitujące, z maleńkimi dziurkami. Noszenie tychże koryguje wzrok. Właśnie je sobie zamawiam. W "Klubie dla ciebie" jakbys chciała wiedzieć. Pozdrawiam, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle666 Re: OCZY IP: *.aster.pl 27.04.05, 21:27 te okulary, o których piszesz to rzeczywiscie dobra rzecz. nosze je od kilku tygodni, ale sporadycznie. wczoraj zauważyłam pierwsze efekty. mam nadzieje, ze uda mi sie je utrwalic! Odpowiedz Link Zgłoś
amiga2 Re: OCZY 27.04.05, 21:41 Czy chodzi o okulary ayurwedyjskie? Nie wiem,co to jest Klub dla ciebie.Wyjaśnij proszę.Podaj cenę.Na forum lub amiga2@gazeta.pl Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle666 Re: OCZY IP: *.aster.pl 27.04.05, 23:13 tak, to te okulary. zajrzyj na forum medycyna naturalna, byl tam niedawno wątek na ten temat łącznie z namiarami na sprzedaż wysyłkową Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: OCZY 27.04.05, 22:18 A moze powodem jest dieta bogata w glutaminian sodu lub kwas glutaminowy. Jezeli nie unikasz pokarmow bogatych w ta pseudoprzyprawe to moze czas zaczac. Dowody, ze jest on winny zwiekszajacych wad wzroku sa na wystarczajacym poziomie by zaniechac jego spozycia. Junk food i dania restauracyjne bywaja czesto takze solidnym jego zrodlem. Odpowiedz Link Zgłoś