Gość: kixon IP: *.acn.waw.pl 25.04.05, 20:08 Mam taki problem od dwóch dni, że moje nasienie ma miejscami lekko różowe zabarwienie. Czy ktoś z Was spotkał się z czymś takim i mógłby mi powiedzieć co to może oznaczać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rewe Re: Pytanie do panów IP: *.acn.waw.pl 25.04.05, 20:47 A miales ostatnio jakas imprezke alkoholowa? Pytam powaznie, bo u mnie po wiekszej impezie nasienie tez ma takie "inne" kolorki. A to po prostu zciete nasionko..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepi Re: Pytanie do panów IP: *.ztpnet.pl 25.04.05, 21:42 U mnie raz zauważyłem ,że w prezerwatywie sperma była trochę różowawa,ale wtedy troche się "poobcierałem" i były to małe ilości krwi z ranek. Następnym razem po zagojeniu było OK. Najadłem sie wtedy strachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixon Re: Pytanie do panów IP: *.acn.waw.pl 26.04.05, 15:36 Dokładnie, niedawno trochę "pobalowałem", ale do głowy mi nie przyszło, że jedno z drugim może mieć coś wspólnego. Mam nadzieję, że tak jak napisałeś alkohol jest przyczyną. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś