nissan10 08.05.05, 18:05 Pposzukuję sprawdzonego bioenergoterapeuty który poradzi sobie z moją arytmią serca i chorobą wieńcową. Kiedyś byłem u takiego specjalisty i przez pewien czas chyba była poprawa.pozdr.Chętnie niedaleko Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: bioenergoterapeuta 08.05.05, 19:47 nissan10 napisał: > Pposzukuję sprawdzonego bioenergoterapeuty który poradzi sobie z moją arytmią > serca i chorobą wieńcową. Kiedyś byłem u takiego specjalisty i przez pewien > czas chyba była poprawa.pozdr.Chętnie niedaleko Częstochowy. Ile jesteś w stanie zapłacić za taką chwilową poprawę ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
nissan10 Re: bioenergoterapeuta 08.05.05, 21:45 czy istnieje coś w rodzaju cennika - jeśli tak, to jaka kwota wchodzi w grę ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: bioenergoterapeuta 08.05.05, 22:50 nissan10 napisał: > czy istnieje coś w rodzaju cennika - jeśli tak, to jaka kwota wchodzi w grę ? No wiesz, za odpowiednią sumę mógłbym przyjechać i ponakładać ręce lub zrobić masaż Thui Ghan Thai. Mogę też przesłać specjalnie dla Ciebie zrobioną mieszankę ziołową Albero. S. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka8 Re: bioenergoterapeuta 08.05.05, 22:59 snajper55 - szanuję cię i doceniam twoje poczucie humoru ale są ludzie,którzy rozpaczliwie szukają i nie czują ironii... jeszcze wierzą...nie kpij z nich każdy musi przekonać się sam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: bioenergoterapeuta 09.05.05, 00:55 poziomka8 napisała: > snajper55 - szanuję cię i doceniam twoje poczucie humoru > ale są ludzie,którzy rozpaczliwie szukają i nie czują ironii... > jeszcze wierzą...nie kpij z nich > każdy musi przekonać się sam ;( Gdzie mają się przekonać ? Na swoim pogrzebie ? Do szamana z arytmią i wieńcówką ??? Choć może masz rację. Średnia inteligencja narodu wzrośnie, gdy kilku idiotów z tego świata zejdzie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka8 Re: bioenergoterapeuta 09.05.05, 01:34 ja TEŻ jestem za tym żeby ludzi sprowadzać na ziemię jestem za tym żeby otwierać zamknięte oczy piętnuję kretyńskie rady typu "jedz grzyby a zregenerują ci się nerwy słuchowe" tylko,że nissan10 potraktował cię poważnie nie zrozumiał... Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: bioenergoterapeuta 09.05.05, 12:53 snajper55 napisał: > Średnia inteligencja narodu wzrośnie, gdy > kilku idiotów z tego świata zejdzie. Każdy gatunek ma do odegrania w ekosystemie swoją rolę. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: bioenergoterapeuta 08.05.05, 23:28 Ja dodatkowo za darmo prześlę watkę napromieniowaną moją pozytywną energią. Gdyby zaś chodziło o wodę, w grę wejdzie pewna niewielka opłata, gdyż nie używam kranówki, a wyłącznie mineralną. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda1 Re: bioenergoterapeuta IP: *.3vnet.pl 08.05.05, 23:03 Czlowieku zejdz na ziemie,z arytmia do bioenergoterapeuty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda1 Re: bioenergoterapeuta IP: *.3vnet.pl 08.05.05, 23:23 Nissan sorry ,ze tak napisalam ,zywym przykladem jest moj maz [3 zawaly i jeden przedzawalowy stan]I jak w temacie chodzil ,nie dal sobie powiedziec ,tez "lepiej sie czul ",tak mu sie wydawalo,a o kasie nie wspomne ile ten " szaman" wyciagnal.Teraz to chodzi do kardiologa ,regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: bioenergoterapeuta 09.05.05, 01:43 Snajper, JESTES TERAPEUTĄ?????? Ile bierzesz? Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: bioenergoterapeuta 09.05.05, 01:52 zyrafa46 napisała: > Snajper, JESTES TERAPEUTĄ?????? Ile bierzesz? Żyrafa Właśnie nim zostałem. W efekcie czytania postów na tym forum. Nagle poczułem przypływ astralnej energii i postanowiłem uzdrawiać. Oczywiście za odpowiednią cenę. Dzięki tej energii jestem też w stanie przygotowywać specjalne mieszanki ziołowe leczące wszystkie dolegliwości. Od kołtuna po suchoty i podagrę. Gwarantuję wysoką jakość usług, porównywalną z jakością usług najbardziej znanych bioenergoterapeutów. S. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karrmen Re: bioenergoterapeuta 09.05.05, 15:34 nie znam sie na tym, ale wydaje mi sie, ze nawet bioenergoterapeuta, ktory cos naprawde potrafi (zaluzmy, ze sa tacy) nie moze miec wplywu na dolegliwosci ktore wymieniles. poza tym spojrzmy prawdzie w oczy, nawet jesli istnieja takie zdolnosci to sa one bardzo rzadkie i trafic do prawdziwego bioenergoterapeuty (nie oszukanca) to jak trafienie szostki w totolotka. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: bioenergoterapeuta 09.05.05, 15:38 karrmen napisała: > nie znam sie na tym, ale wydaje mi sie, ze nawet bioenergoterapeuta, ktory cos > naprawde potrafi (zaluzmy, ze sa tacy) nie moze miec wplywu na dolegliwosci > ktore wymieniles. poza tym spojrzmy prawdzie w oczy,nawet jesli istnieja takie > zdolnosci to sa one bardzo rzadkie i trafic do prawdziwego bioenergoterapeuty > (nie oszukanca) to jak trafienie szostki w totolotka. Łatwiej znależć takiego, co rtęć w złoto potrafi przemieniać. S. Odpowiedz Link Zgłoś