bbb28 01.06.05, 13:31 Witam, czeka mnie operacja tarczycy i mam pytanie czy kotoś mogłby dorazić w którym szpitalu to zrobić (Katowice i okolice) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuusia Re: operacja tarczycy - śląsk 01.06.05, 13:34 Wiem ze warto na sląsku a mozesz mi powiedziec jakie masz OB przy chorobie tarczycy ? I czy to nadczynnosc ?aha i jakie TSH? Moja ciotka miala tarczyce operowana w Bytomiu byla bardzo zdowolona Odpowiedz Link Zgłoś
bbb28 Re: operacja tarczycy - śląsk 01.06.05, 13:55 To na pewno nadczynność, bylam u 2 lekarzy i obaj stwierdzili ze w tym przypadku bez operacji sie nie obejdzie.A jak dawno miała ta operację? Odpowiedz Link Zgłoś
tuusia Re: operacja tarczycy - śląsk 01.06.05, 14:58 w zeszlym rok - tez nadczynnosc prosze napisz jaki masz ob to dla mnie wazne bo teraz mama ma nadczynnosc Odpowiedz Link Zgłoś
nuluska Re: operacja tarczycy - śląsk 01.06.05, 18:47 Ja chodzę do świetnej endokrynolog w K-ch prywatnie ale ona pewnie pracuje w jakimś szpitalu a jak nie to pewnie moze kogoś polecić. Ja mam niedoczynność więc mnie operacja nie dotyczy ale namiarami się podzielę. gg 6419649 Odpowiedz Link Zgłoś
convallaria Re: operacja tarczycy - śląsk 01.06.05, 21:01 Ja bym byla bardzo wdzieczna za namiary na tego endokrynologa bo wlasnie poszukuje kogos dobrego. Pozdrawiam i z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuluska Re: do convallarii 01.06.05, 23:01 namiary na moją endokrynolog wysłałam Ci na maila Odpowiedz Link Zgłoś
wawan1 Re: operacja tarczycy - śląsk 02.06.05, 10:51 W zeszłym roku byłam operowana w Bytomiu na Batorego. Myślę, że powinnam być zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś