jumbala 16.06.05, 17:33 szukam bo zalezy mi na tym by wizyta byla bezplatna a skierowanie juz mam, wiecie gdzie sie udac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkak10 Re: gdzie wWarszawie alergolg na kase chorych? 16.06.05, 18:24 witam, ja robilam bezplatnie na Banacha, na pierwszej wizycie robia testy, zapisuje sie telefonicznie, z miesiac trzeba poczekac, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barka01 Re: gdzie wWarszawie alergolg na kase chorych? 16.06.05, 18:52 Możliwe że nawet i dłużej. Ważne też jest jakiego alergologa szukasz. Czy lepiej jest,jeśli specjalizuje się w alergiach wziewnych i co jest z tym związane ma doświadczenie w leczeniu astmy, czy też jest lepszy w leczeniu uczuleń pokarmowych i zwiazanych z tym wysypek. Myślę, że najpierw dowiaduj się pod tym kątem, bo dobrze jest od razu trafić na dobrego lekarza, nawet jeśli trzeba będzie dłużej poczekać na pierwszą wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
jumbala telefon 16.06.05, 21:44 a macie moze nr telefonu na Banacha? to jest tam w szpitalu czy gdzies obok? Raczej wziewne ale ja nie mam pojecia- dlatego chce isc na badania- objawy- katar , lzawienie oczu i suche placki skory - ale nnie pojawiaja sie po czyms konkretnym - ale moze nie zauwazylam??? Ogolnie bardzo dziekuje - bo juz dosc dlugo szukam i ciezko bylo cos znalezc- tym bardziej ze ja kompletnie nie w temacie:) Bardzo dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiga111 Re: telefon 20.06.05, 18:41 Telefon do szpitala na Banacha jest 823-64-11.Trzeba powiedzieć,że ma się skierowanie do alergologa i wtedy zapiszą. W wyznaczonym terminie trzeba zgłosić się do rejestracji na parterze szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
jumbala Re: telefon 25.06.05, 20:35 Wielkie dzieki!!! W poniedzialek zadzwonie:) Odpowiedz Link Zgłoś