sam20 18.06.05, 20:48 jak mnie to wkurza to masakra jak sie tego pozbyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astro_glide Re: PRZEDWCZESNY WYTRYSK :/ 18.06.05, 22:00 Czym jest u ciebie przedwczesny wytrysk ?Jak zaczeniesz sobie robic reka i wytryskujesz po minucie ,czy moze cos innego?Daj wiecej danych. Odpowiedz Link Zgłoś
kret24 Re: PRZEDWCZESNY WYTRYSK :/ 18.06.05, 22:31 Zacznij oddawać mocz z przerwami. Wzmocnisz mięśnie i nauczysz się panować nad odruchami. W ostateczności leki np. uspokajające Thioridazin. Odpowiedz Link Zgłoś
sam20 Re: PRZEDWCZESNY WYTRYSK :/ 18.06.05, 22:34 przedwczesny wytrysk równa się falstart z dziewczyną, z ręką w sumie niewiele dłużej to trwa nie wiem czemu tak sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
barabara6 Re: PRZEDWCZESNY WYTRYSK :/ 19.06.05, 16:52 Powinienies przeczytać "pociągi pod specjalnym nadzorem" Hrabala. Tam jest opis problemu i jeden ze sposobów leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
barabara6 Re: PRZEDWCZESNY WYTRYSK :/ 19.06.05, 16:53 no i jak zaimponujesz swojej dziewczynie! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz961 Re: PRZEDWCZESNY WYTRYSK :/ 19.06.05, 17:42 Jesli nie jestes b mlody to nie ma co sie martwic, typowe i raczej przejdzie. Na to cierpi mnostwo facetow. Ma to czasto zwiazek z ogolna wroazliwoscia. Najlepiej zdobyc sie na odwage i pojsc do seksuologa. Inne metody - to rozne masci i specjalne prezerwatywy s sexshopie lub tez wziekszenie czestotliwosci zblizen lub ostatecznie wyladowanie sie samodzielne jakis czas przed zblizeniem. Ktos to opisywal juz chyba na tym forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
zobacz1 Re: PRZEDWCZESNY WYTRYSK :/ 20.06.05, 13:54 z wiekiem przejdzie :) Poza tym sa rózne ćwiczenia na te "doległość" :)) --- pozdro zobacz.xx.pl Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_martunia Re: PRZEDWCZESNY WYTRYSK :/ 24.06.05, 19:09 jesli nie przeszkadza Ci stosowanie prezerwatyw to plecam Durexy z subst. opóźniającą wytrysk(srebrne opakowanie, o ile się nie mylę), może warto spróbować?pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jedrzejowski Re: PRZEDWCZESNY WYTRYSK :/ 25.06.05, 16:42 Ewentualnie jest jeszcze dość hmmm drastyczny sposób. W momencie zbliżenia nie myśł o tym ale o tym co by Ci zrobiła teściowa jak by was zobaczyła w tej pozycji lub w ogule pomyśl o samej świadomości pojęcia "teściowa" Jeżeli jesteś już żonaty to pomyśl o swoim szefie... Jeżeli nie pracujesz ... to zacznij... bedziesz miał o czym myśleć :P A tak na poważne pomyśl o czymś na czym odwrócisz uwage od stosunku. .... Pomaga a potem już nie musisz...To Ona będzie miała problem..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
primum_non Re: PRZEDWCZESNY WYTRYSK :/ 25.06.05, 19:27 Odwracanie uwagi to na pewno może być skuteczne,bo podniecenie wzrasta przy zajęciu.Pamiętam,że bardzo żałowałem iż za pierwszymi razami kończyło to się tak szybko.Ale z czasem uczyłem się kontrolować w dużym stopniu swoje reakcje i chyba tak jest trochę u wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś