pin08 30.07.05, 14:41 Czy ktos zna naprawdę skuteczny środek na pozbycie się pasożytów z organizmu. Nie robiłem żadnych badań na obecność,opieram się na objawach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pin08 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 14:47 CZYTAŁEM O ŚRODKU PARAPROTEX, ALE NIE WIEM CZY NIE BYŁA TO STRONA SPONSOROWANA I CZY RZECZYWIŚCIE JEST TO TAK DOBRY ŚRODEK JAK OPISANO Odpowiedz Link Zgłoś
pin08 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 15:02 Drażliwośc jelita, wrzody skórne na całych ramionach i twarzy, chudnięcie, ciągłe osłabienie, zmęczenie i nerwowość. Czytałem ze za to wszystko mogą byc odpoweidzialne pasożyty Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: PASOŻYTY 30.07.05, 15:07 a nie wolisz zrobić najpierw badań i sprawdzić, czy faktycznie je masz, niż leczyć się na własną rękę nie wiadomo na co? Odpowiedz Link Zgłoś
pin08 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 15:11 Myślę że każdy ma pasożyty, więc nie zaszkodzi spróbować się ich pozbyć i obserwować czy nastąpią zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: PASOŻYTY 30.07.05, 15:34 zalezy, co nazywasz pasożytami zapewniam cie, ze nie każdy ma tasiemca, owsiki albo glistę ludzką Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 19:40 zaba_pelagia napisała: > zalezy, co nazywasz pasożytami > zapewniam cie, ze nie każdy ma tasiemca, owsiki albo glistę ludzką Polemizowałbym. Nie znasz powiedzenia, że każdy ma mola, co go gryzie ? On chce tego mola się pozbyć. ;)) S. Odpowiedz Link Zgłoś
pin08 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 15:09 Skórę zacząłem leczyć antybiotykami, ale musiałem przerwać ze względu na jelita,więc teraz stosuję połączenie cynku,Wit.B,E,A i piję zieloną herbatę.W początkowym okresie pomaga lecz później spowrotem wraca.Mimo że dobrze się odżywiam to jestem bardzo szczupły i powoli ale jednak tracę wagę i ciągle jestem rozdrażniony Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek223 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 15:26 Sprobuj leczyc sie u homeopaty, zobacz co on ci powie. Jest wiele metod naturalnych zeby pozbyc sie wrzodow na skorze, problemow z jelitami itp. Jak zaczniesz kuracje antybiotykiem to pojawi sie pewnie nowy problem jakim moze byc grzybica, albo jeszcze cos innego. Naprawde polecam ci homeopatie, albo ziololecznictwo. Wystarczy poczytac troche na ten temat. Pozdrawiam. A i u siebie tez podejrzewam lamblie i candide dlatego zrobilam we srode badania i czekam na wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek223 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 16:14 Ja ci radze zrobic badania na: 1.na robaki (glista, owsiki) 2.na pierwotniaki (lamblie)- najlepiej metodą immunofluorescencyjną, bo jest najbardziej skuteczna 3.na grzyby (candida itp) Ja zrobilam te wszystkie 3 plus dodatkowo jeszcze wymaz z gardla, tylko ze sie wkurzylam bo laborantka zamiast przycisnac ''porzadnie migdalki'' to ona delikatnie pogrzebala mi w gardle patyczkiem,a takie badanie wogloe nie jest skuteczne- powinna przycisnac migdalki zeby sprawdzic czy z nich nie wycieka ropa i nie mam gronkowca ajajajajajajaj. Radze ci tez poprosic o to zeby potrzymali probke na grzybki ok 2 tygodni bo dopiero po tym czasie skutecznie udaje sie wyhodowac grzybki. Mnie wysmiala i powiedziala ze moga tylko trzymac 10 dni- żenada!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatakazik Re: PASOŻYTY 30.07.05, 17:06 Pozdrawiam, kłopoty, które opisujesz mogą być przyczyną jakie stwarzają pasożyty. Trudno je usuwać tradycyjnym leczeniem farmakologicznym, to jest lizanie góry lodowej. Coś znika ale zaraz wraca z powrotem. Preparat o którym czytałeś, jest rewelacją na skalę światową. Usuwa gronkowca, lamblie, paciorkowce, wszelkie pasożyty i tp. Wspomaga leczenie grzybic, drożdżyc i podobnych objawów związanych z układem pokarmowym. Jeżeli chciałbyś się dowiedzieć jak działa, to podam Ci adresy osób, które z niego korzystają i są BARDZO ZADOWOLONE. Pisz na priv. Znam przypadki dzieci w wieku kilku lat, którym medycyna nie potrafiła pomóc, a PARAPROTEX usunął przyczynę po użyciu jednego opakowania. ................................................... Jeżeli uważasz, że powinieneś zadbać o zdrowie, to nie trać czasu - zajrzyj tu: to i owo DLA ZDROWIA ...dowiesz się co poprawi Twoją kondycję. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 19:41 pin08 napisał: > Skórę zacząłem leczyć antybiotykami, ale musiałem przerwać ze względu na > jelita,więc teraz stosuję połączenie cynku,Wit.B,E,A i piję zieloną herbatę.W > początkowym okresie pomaga lecz później spowrotem wraca.Mimo że dobrze się > odżywiam to jestem bardzo szczupły i powoli ale jednak tracę wagę i ciągle > jestem rozdrażniony Wszystko dlatego, że zapomniałeś zastosować masażu dzwiękiem mis tybetańskich. S. Odpowiedz Link Zgłoś