30.07.05, 14:41
Czy ktos zna naprawdę skuteczny środek na pozbycie się pasożytów z organizmu.
Nie robiłem żadnych badań na obecność,opieram się na objawach.
Obserwuj wątek
    • pin08 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 14:47
      CZYTAŁEM O ŚRODKU PARAPROTEX, ALE NIE WIEM CZY NIE BYŁA TO STRONA SPONSOROWANA
      I CZY RZECZYWIŚCIE JEST TO TAK DOBRY ŚRODEK JAK OPISANO
    • zaba_pelagia Re: PASOŻYTY 30.07.05, 14:51
      a jakie masz objawy?
    • pin08 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 15:02
      Drażliwośc jelita, wrzody skórne na całych ramionach i twarzy, chudnięcie,
      ciągłe osłabienie, zmęczenie i nerwowość. Czytałem ze za to wszystko mogą byc
      odpoweidzialne pasożyty
      • zaba_pelagia Re: PASOŻYTY 30.07.05, 15:07
        a nie wolisz zrobić najpierw badań i sprawdzić, czy faktycznie je masz, niż
        leczyć się na własną rękę nie wiadomo na co?
        • pin08 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 15:11
          Myślę że każdy ma pasożyty, więc nie zaszkodzi spróbować się ich pozbyć i
          obserwować czy nastąpią zmiany
          • zaba_pelagia Re: PASOŻYTY 30.07.05, 15:34
            zalezy, co nazywasz pasożytami
            zapewniam cie, ze nie każdy ma tasiemca, owsiki albo glistę ludzką
            • snajper55 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 19:40
              zaba_pelagia napisała:

> zalezy, co nazywasz pasożytami
              > zapewniam cie, ze nie każdy ma tasiemca, owsiki albo glistę ludzką

Polemizowałbym. Nie znasz powiedzenia, że każdy ma mola, co go gryzie ? On chce
              tego mola się pozbyć. ;))

S.
    • pin08 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 15:09
      Skórę zacząłem leczyć antybiotykami, ale musiałem przerwać ze względu na
      jelita,więc teraz stosuję połączenie cynku,Wit.B,E,A i piję zieloną herbatę.W
      początkowym okresie pomaga lecz później spowrotem wraca.Mimo że dobrze się
      odżywiam to jestem bardzo szczupły i powoli ale jednak tracę wagę i ciągle
      jestem rozdrażniony
      • kwiatek223 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 15:26
        Sprobuj leczyc sie u homeopaty, zobacz co on ci powie. Jest wiele metod
        naturalnych zeby pozbyc sie wrzodow na skorze, problemow z jelitami itp. Jak
        zaczniesz kuracje antybiotykiem to pojawi sie pewnie nowy problem jakim moze
        byc grzybica, albo jeszcze cos innego. Naprawde polecam ci homeopatie, albo
        ziololecznictwo. Wystarczy poczytac troche na ten temat. Pozdrawiam. A i u
        siebie tez podejrzewam lamblie i candide dlatego zrobilam we srode badania i
        czekam na wyniki
        • kwiatek223 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 16:14
          Ja ci radze zrobic badania na: 1.na robaki (glista, owsiki)
          2.na pierwotniaki (lamblie)- najlepiej metodą immunofluorescencyjną, bo jest
          najbardziej skuteczna
          3.na grzyby (candida itp)
          Ja zrobilam te wszystkie 3 plus dodatkowo jeszcze wymaz z gardla, tylko ze sie
          wkurzylam bo laborantka zamiast przycisnac ''porzadnie migdalki'' to ona
          delikatnie pogrzebala mi w gardle patyczkiem,a takie badanie wogloe nie jest
          skuteczne- powinna przycisnac migdalki zeby sprawdzic czy z nich nie wycieka
          ropa i nie mam gronkowca ajajajajajajaj. Radze ci tez poprosic o to zeby
          potrzymali probke na grzybki ok 2 tygodni bo dopiero po tym czasie skutecznie
          udaje sie wyhodowac grzybki. Mnie wysmiala i powiedziala ze moga tylko trzymac
          10 dni- żenada!!!!!
      • tatakazik Re: PASOŻYTY 30.07.05, 17:06
        Pozdrawiam,
        kłopoty, które opisujesz mogą być przyczyną jakie stwarzają pasożyty.
        Trudno je usuwać tradycyjnym leczeniem farmakologicznym, to jest lizanie góry
        lodowej. Coś znika ale zaraz wraca z powrotem.
        Preparat o którym czytałeś, jest rewelacją na skalę światową.
        Usuwa gronkowca, lamblie, paciorkowce, wszelkie pasożyty i tp.
        Wspomaga leczenie grzybic, drożdżyc i podobnych objawów związanych z układem
        pokarmowym.
        Jeżeli chciałbyś się dowiedzieć jak działa, to podam Ci adresy osób, które z
        niego korzystają i są BARDZO ZADOWOLONE. Pisz na priv.
        Znam przypadki dzieci w wieku kilku lat, którym medycyna nie potrafiła pomóc,
        a PARAPROTEX usunął przyczynę po użyciu jednego opakowania.
        ...................................................
        Jeżeli uważasz, że powinieneś zadbać o zdrowie, to nie trać czasu
        - zajrzyj tu: to i owo DLA ZDROWIA ...dowiesz się co poprawi Twoją kondycję.
        • zaba_pelagia Re: PASOŻYTY 30.07.05, 17:07
          no, i mamy następnego komiwojażera!
      • snajper55 Re: PASOŻYTY 30.07.05, 19:41
        pin08 napisał:

> Skórę zacząłem leczyć antybiotykami, ale musiałem przerwać ze względu na
        > jelita,więc teraz stosuję połączenie cynku,Wit.B,E,A i piję zieloną herbatę.W
        > początkowym okresie pomaga lecz później spowrotem wraca.Mimo że dobrze się
        > odżywiam to jestem bardzo szczupły i powoli ale jednak tracę wagę i ciągle
        > jestem rozdrażniony

Wszystko dlatego, że zapomniałeś zastosować masażu dzwiękiem mis tybetańskich.

S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka