edytaimichal 04.08.05, 00:38 Czy znacie domowe sposoby na uporanie sie z przypadloscia z tematu? Jakies ziola? Czy srodki przeciwbolowe pomagaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piochosa Re: Zapalenie pęcherza 04.08.05, 07:54 Duzo pic ,zarzywac moczopedny urosept lub furagin i nagrzewac podbrzusze lub robic nasiadowki. Czasem niestety potrzebne sa antybiotyki, wiec radze jednak zglosic sie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
lein5 Re: Zapalenie pęcherza 04.08.05, 11:11 Miałam niedawno zapalenie pęcherza.Nagrzewałam podbrzusze i przede wszystkim piłam dużo soku z żurawiny.Przeszło po 3 dniach,ale jesli tobie nie przejdzie po paru dniach ,to zgłoś się do lekarza. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
krutikow Re: Zapalenie pęcherza 04.08.05, 18:20 Przy furaginie polykaj potas w tabletkach i jedz duzo pomidorow, bo wyplukiwanie potasu przez furagine powoduje skurcze miesni. Jesli zapalenia beda sie powtarzac, co niestety zdarza sie bardzo czesto. popros lekarza o kuracje uodparniajaca preparatem Urovaxom. Uwazam , ze z srodkow wspomagajacych Urinal jest najlepszy. Zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś