Gość: Ewa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.08.02, 20:12 Od kilku tygodni mam katar i chrypke.Pomimo stosowania roznych lekow emskie,calcium,odflegmiajace-chrypka sie utrzymuje.Czy ktos zna cos skutecznego,aby sie jej pozbyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goska Re: JAK POZBYC SIE CHRYPKI IP: 2.2.STABLE* / 192.168.20.* 27.08.02, 01:12 jezeli chrya utrzymuje sie tak dlugo ,to moze byc objaw jakiejs powazniejszej choroby.raczej trzeba skonsultowac z lekarzem. jestem spiewaczka i wiem cos o tym. doradzam duzo wit C, i A+E. a takze cherbata z rozy z dodatkiem dwoch lyzek miodu i duzo cytryny. pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: JAK POZBYC SIE CHRYPKI 08.01.03, 00:19 Gość portalu: goska napisał(a): > jezeli chrya utrzymuje sie tak dlugo , > jestem spiewaczka > takze cherbata z rozy Wierzę, że jesteś spiewaczką. Cóz, nasz zawód nie jest znany z inteligencji i znajomosci ortografii... Ale miód - jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujtom Re: JAK POZBYC SIE CHRYPKI IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.08.02, 18:57 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Od kilku tygodni mam katar i chrypke.Pomimo stosowania roznych lekow > emskie,calcium,odflegmiajace-chrypka sie utrzymuje.Czy ktos zna cos > skutecznego,aby sie jej pozbyc. nie pozbywać się chrypki, jest bardzo sexy, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: JAK POZBYC SIE CHRYPKI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 21:29 temat aktualny-prosze o porady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: JAK POZBYC SIE CHRYPKI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 20:53 Mnie teraz też dokucza,został po chorobie,taki suchy kaszel,spowodowany łaskotaniem w krtani,momentemi mam lekką chgrypkę,rano jeszcze troche kataru....czym sobie pomóc??? Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: JAK POZBYC SIE CHRYPKI 07.01.03, 21:48 Jak suchy kaszel i chrypka, polecam pastylki tymianek+podbiał i do "psikania" do gardła Tymsal Odpowiedz Link Zgłoś