ewarest 31.08.05, 15:46 Kto z was miał doświadczenie z bezposrednim kontaktem z prof. Michałem Tombakiem i jak oceniacie te metody??? piszcie to ważne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Co sądzicie na temat metody prof. Tombaka??? 31.08.05, 15:50 prof. Tombak został juz dokładnie omówiony skorzystaj z wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
ewarest Re: Co sądzicie na temat metody prof. Tombaka??? 31.08.05, 15:55 zaba_pelagia napisała: > prof. Tombak został juz dokładnie omówiony > skorzystaj z wyszukiwarki a gdzie został omówiony bo jakos nie moge znaleźć- wiem że ty na wszystko masz antydiotum::::)))) wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Co sądzicie na temat metody prof. Tombaka??? 31.08.05, 15:57 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=tombak Odpowiedz Link Zgłoś
ewarest Re: Co sądzicie na temat metody prof. Tombaka??? 31.08.05, 16:26 zaba_pelagia napisała: > szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=tombak Co ty zabo_pelagio podajesz tam jest post nie na temat, aj! aj! zabko_pelagio trochę logiki, jak znajdziesz coś lepszego daj znać - tylko nie siedź za długo na bagnach bo mózg ci się wypali:::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
7em mi te metody 31.08.05, 16:35 znakomicie pomogły i wciaz pomagaja choc nie stosuja ich zbyt ortodoksyjnie. ot staram sie zyc tak mniej wiecej po jego linii [nie tylko jego bo to superplagiaciarz jest]. pewne zaraz medo-akacemickie betony zaczna bulgotac ze sie zasugerowałem. byc moze. efekt jest wazny. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
ewarest Re: mi te metody 31.08.05, 16:54 Dlaczego tak sądzisz, zawsze betony akademickie negowały coś co było dobre, ostatnio miałam u siebie na kolacji, poważnego profesora lekarza akademickiego z dużym doświadczeniem, i podczas grila powiedział mi że te metody są doakonałe o kórych pisze Tombak ale jak lekarze będą je stosować to zostana bezrobotni??? , dalej non koment!! Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: mi te metody 31.08.05, 17:01 "Musi" niezle go strulas, ze tak bredzil ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
7em toczy sie batalia o miliardy 31.08.05, 17:03 stad ta agresja medoli. użytecznych idiotó koncernów farmaceutycznych. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
marta147 Re: toczy sie batalia o miliardy 31.08.05, 17:11 cha! cha! a co nie wiedzieliscie o tym że toczy sie batalia o wielkie miliardy firm farmaceutycznych, które nas doprowadzają do wielkich chorób!!! sami sobie na to pytanie odpowiedzcie, Tombak pisał juz o tym duzo wcześniej!! Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Co sądzicie na temat metody prof. Tombaka??? 31.08.05, 23:37 A moze go raczej nazwac profesorem, doktorem habilitowanym. Bedzie jeszcze ladniej choc tez nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś