Dodaj do ulubionych

Co sądzicie na temat metody prof. Tombaka???

31.08.05, 15:46
Kto z was miał doświadczenie z bezposrednim kontaktem z prof. Michałem
Tombakiem i jak oceniacie te metody??? piszcie to ważne???
Obserwuj wątek
    • zaba_pelagia Re: Co sądzicie na temat metody prof. Tombaka??? 31.08.05, 15:50
      prof. Tombak został juz dokładnie omówiony
      skorzystaj z wyszukiwarki
      • ewarest Re: Co sądzicie na temat metody prof. Tombaka??? 31.08.05, 15:55
        zaba_pelagia napisała:

> prof. Tombak został juz dokładnie omówiony
        > skorzystaj z wyszukiwarki
        a gdzie został omówiony bo jakos nie moge znaleźć- wiem że ty na wszystko masz
        antydiotum::::)))) wyluzuj
        • zaba_pelagia Re: Co sądzicie na temat metody prof. Tombaka??? 31.08.05, 15:57
          szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=tombak
          • ewarest Re: Co sądzicie na temat metody prof. Tombaka??? 31.08.05, 16:26
            zaba_pelagia napisała:

> szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=tombak
            Co ty zabo_pelagio podajesz tam jest post nie na temat, aj! aj! zabko_pelagio
            trochę logiki, jak znajdziesz coś lepszego daj znać - tylko nie siedź za długo
            na bagnach bo mózg ci się wypali:::))))
            • 7em mi te metody 31.08.05, 16:35
              znakomicie pomogły i wciaz pomagaja choc nie stosuja ich zbyt ortodoksyjnie. ot
              staram sie zyc tak mniej wiecej po jego linii [nie tylko jego bo to
              superplagiaciarz jest]. pewne zaraz medo-akacemickie betony zaczna bulgotac ze
              sie zasugerowałem. byc moze. efekt jest wazny.

5040
              • ewarest Re: mi te metody 31.08.05, 16:54
                Dlaczego tak sądzisz, zawsze betony akademickie negowały coś co było dobre,
                ostatnio miałam u siebie na kolacji, poważnego profesora lekarza akademickiego
                z dużym doświadczeniem, i podczas grila powiedział mi że te metody są doakonałe
                o kórych pisze Tombak ale jak lekarze będą je stosować to zostana
                bezrobotni??? , dalej non koment!!
                • felinecaline Re: mi te metody 31.08.05, 17:01
                  "Musi" niezle go strulas, ze tak bredzil ;-P
                  • 7em toczy sie batalia o miliardy 31.08.05, 17:03
                    stad ta agresja medoli. użytecznych idiotó koncernów farmaceutycznych.
                    5040
                    • marta147 Re: toczy sie batalia o miliardy 31.08.05, 17:11
                      cha! cha! a co nie wiedzieliscie o tym że toczy sie batalia o wielkie miliardy
                      firm farmaceutycznych, które nas doprowadzają do wielkich chorób!!! sami sobie
                      na to pytanie odpowiedzcie, Tombak pisał juz o tym duzo wcześniej!!
    • artur737 Re: Co sądzicie na temat metody prof. Tombaka??? 31.08.05, 23:37
      A moze go raczej nazwac profesorem, doktorem habilitowanym. Bedzie jeszcze ladniej choc tez nieprawda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka