beerd 24.09.05, 12:54 Jaką glukozaminę 1500 polecacie ? I żeby była NAJTAŃSZA ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
repair Re: GLUKOZAMINA - KTÓRA ? 24.09.05, 15:33 Kiedyś myślałem, aby zrobić jakieś zestawienie z uwzględnieniem ceny za dawkę dzienną (1500 mg). Dostępne w aptekach preparaty mają różne dawki i ilości w opakowaniu, tak że porównać nie sposób. Do tego trzeba byłoby dodać jeszcze dodatki (MSM, chondroityna itp). Z tym, że jakoś przestałem wierzyć w jej moc. Uważam, że to wyciąganie kasy i tyle. Jak na mój gust za dużo w tym produkcie marketingu. Repair Odpowiedz Link Zgłoś
beerd Re: GLUKOZAMINA - KTÓRA ? 25.09.05, 12:56 Odejmując marketing ;) cosik musi mi chrząstkę w stawach odbudować ... Dlatego pytałąm o najniższą cenę - bo rozpiętośc cenowa jest OGROMNA a składnik glukozaminy niezmienny ;) (a nie interesują mnie dodatkowe suplementacje TYLKO GLUKOZAMINA) Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: GLUKOZAMINA - KTÓRA ? 25.09.05, 13:11 A mnie w trakcie przyjmowania glukozaminy /ARTRESAN/ rozbolał staw ramienny. Podobną zależność miała moja znajoma /ból stawu kolanowego/. Może lepiej spożywać galaretki z nóżek drobiowych /zelatyna/. Odpowiedz Link Zgłoś
repair Re: GLUKOZAMINA - KTÓRA ? 25.09.05, 19:44 To czemu sobie sam nie obliczysz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
samosia75 Re: GLUKOZAMINA - KTÓRA ? 25.09.05, 23:22 Najtaniej za 1mg wychodzi Glucozamina Naturella. Taka po 100 tabl, 500mg w kazdej. Przynajmniej z tych preparatów, które my mamy w aptece a jest ich troche. Tam jest tylko siarczan glukozaminy. Najelepiej spytaj sam w aptece, porownaj ceny. Tyle jest teraz tych preparatów.. Odpowiedz Link Zgłoś