ekips3 13.10.05, 18:13 Czy któś to stosował dłużej i jaki efekt leczenia???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
repair Re: ArtrhroStop i podobne 14.10.05, 12:01 U mnie żaden. Zwątpiłem już kompletnie wraz ze wzrostem intensywności reklam. Moim zdaniem jeśli coś miałoby działać to nie potrzebowałoby takich środków na marketing. Nie będę płacić za reklamy. Kiedyś ortopeda z renomowanego ośrodka powiedział mi, że nie zna badań, które potwierdzałyby skuteczność glukozaminy i nie byłyby sponsorowane przez jej producentów. Mam wrażenie, że inni przepisują je na zasadzie placebo. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta42 Re: ArtrhroStop i podobne 22.10.05, 00:49 stosowałam pomógł rewelacyjnie na bolące łękotki kolanowe teraz stosuję przed dużymi wysiłkami fizycznymi np. narty, wspinaczki górskie Odpowiedz Link Zgłoś
ankaaa Re: ArtrhroStop i podobne 22.10.05, 08:48 Mi też ortopeda powiedział -> to, że jest w sprzedaży w aptece bez recepty oznacza tylko tyle iż NIE JEST NIEBEZPIECZNE dla organizmu ... Sam mi powiedział, żebym odstawiła glukozaminę bo po co mam "niszczyć" sobie wątrobę. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: ArtrhroStop i podobne 22.10.05, 11:12 mnie pomógł na pourazowe (dawno po urazie) kolano - ale ten pradziwy artrostop (czyli glukozamina z boswelią i MSM). sama glukozamina nie pomagała wcale. raczej nie placebo, bo nie jestem maniakiem takich metod. czy szkodzi na wątrobe np nie wiem, ale mysle , ze nei bedziej niż inne tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś