radkii 19.10.05, 19:55 Witam serdecznie. Czy ktoś brał coś z tych ziołowych specyfików i może sie na temat ich efektywności wypowiedzieć? nigdy nie próbowałem medykamentów na bazie ziół i dlatego pytam o ich skuteczność? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: Kalms,persen , deprim.. 19.10.05, 21:02 Kalms-brałam nie zauważyłam żadnych wymienionych w ulotce efektów ok 3 tabl na raz Valdispert-może trochę lepiej się śpi Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Kalms,persen , deprim.. 19.10.05, 21:12 Brałam Deprim i Kalms. Żadna rewelacja. Deprim brałam po to by zrezygnować z Bioxetine ( choruję na anoreksję), ale i tak musiałam do niego wrócić, bo efekty były dużo gorsze ( praktycznie żadne )od oczekiwanych i wymienionych w ulotce, natomiast po Kalmsie spałam dużo lepiej, z tego leku jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
czy.ja.wiem Re: Kalms,persen , deprim.. 19.10.05, 22:02 Efekt - placebo, dokladnie takie same (zadne) da herbatka z melisy. Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: Kalms,persen , deprim.. 19.10.05, 22:22 Pragnę zauważyć, że VALDISPERT jest lekiem belgijskim, najczystszą na naszym rynku a więc NAJSKUTECZNIEJSZĄ postacią waleriany. Niestety z uwagi na bardzo małe drażetki, bardzo małą ilość w opakowaniu oraz konieczność brania minimum kliku dziennie, wspomaganie się VALDISPERTEM jest NAJDROŻSZE ze wszystki leków tego typu. Można spróbować VALUSED, natomiast jakość w stosunku do ceny gwarantuje stosunkowo silna i skuteczna RELANA FORTE, też wyłacznie na bazie waleriany i melissy. A wogóle najlepsze są zwykłe banalne krople walerianowe lub "na serce" za 2, 50 zł....... Odpowiedz Link Zgłoś