anetakuc Re: CZY KOMUŚ UDAŁO SIĘ SCHUDNĄĆ 15 KG? 27.10.05, 10:23 a JEŻELI TAK TO JAK TO OSIAGNĄĆ? MAM SIDZĄCY TRYB PRACY JEM PÓŹNO NAJADAM SIĘ AŻ NADTO ALE JESTEM GŁODNA. MAM MAŁO CZASU DLA SIEBIE. PRACA , STUDIA, DOM , DIECKO. GANIAM ZE SZKOLY DO SZKOŁY I NA STUDIA. MUSZĘ TYLE SCHUDNAĆ PROBUJE ZNALEŹĆ JAKĄŚ MOTYWACJĘ ALE TRUDNO MI TO ZROBIĆ. OSZUKUJĘ SAMA SIEBIE I WCIĄŻ WAGA JEST ZA DUZA. Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: CZY KOMUŚ UDAŁO SIĘ SCHUDNĄĆ 15 KG? 27.10.05, 12:40 Wszystko zalezy jaka jest waga wyjsciowa i czy nie ma innych czynnikow przeszkadzajacych w chudnieciu. Ja od poczatku maja do dzis schudlam ze 104 kg do 77, i nadal chudne, od 5 tygodni stosuje Metode Montignac, ktora nie wymaga wielkiego ruchu (3* w tygodniu 40 min jazdy na rowerze wystarczy) oraz restrykcyjnej diety, tylko wyeliminowania pewnej grupy produktow i odpowiedniego komponowania posilkow. Polecam i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: CZY KOMUŚ UDAŁO SIĘ SCHUDNĄĆ 15 KG? 27.10.05, 23:10 mi sie udalo schudnac 20 kg w ciagu 3 miesiecy. i pewnie za chwile podniesie sie krzyk, ze zrobilam sobie krzywde, ale po pierwsze to bylo juz jakis czas temu, a waga zostala w miejscu - znaczy nie przytylam, a po drugie zrobilam sobie badania lekarskie i bylam na konsultacjach u internisty - stwierdzil, ze wszystko w porzadku. poza tym w trakcie odchudzania i teraz czuje sie wylacznie lepiej - fizycznie i psychicznie. jak to zrobilam? z gory zaznaczam, ze prowadze siedzacy tryb zycia, nie uprawiam sportu. no wiec po prostu nie jadlam. znaczy jadlam, ale bardzo malo i bardzo nisko kaloryczne produkty: na sniadanie serek wiejski z jajkiem, ogorkiem i rzodkiewka lub jogurty 0% z owocem, ewentualnie samo jajko na miekko w porze obiadu owoce lub warzywa lub drugi produkt mleczny w porze kolacji nic, albo gotowane warzywo - szpinak, kalafior, brokuly, szparagi, fasolka szparagowa raz na jakis czas chuda pieczona ryba, krewetki, plasterek chudej drobiowej wedliny. generalnie zeszlam do dawki 600 kcal dziennie, zadnego pieczywa, slodyczy, cukru, tluszczy.. i tak przez 3 miesiace. pozniej zwiekszalam dawki jedzenia - ale dieta opierala sie glownie na owocach morza, warzywach i owocach. od zakonczenia diety mija pol roku - zmienilam nawyki zywieniowe, nadal nie jadam pieczywa, slodyczy i cukru, tlustych dan, mieso tylko drobiowe i ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
rua Re: CZY KOMUŚ UDAŁO SIĘ SCHUDNĄĆ 15 KG? 30.10.05, 16:48 >generalnie zeszlam do dawki 600 kcal dziennie, zadnego pieczywa, slodyczy, > cukru, tluszczy.. i tak przez 3 miesiace oj, tego nie polecam - napisz za 2 lata, czy utrzymalas te wage. wolne chudniecie zmniejsza efekt jojo. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: 25.02.06, 19:16 cioccolato_bianco napisała: > mi sie udalo schudnac 20 kg w ciagu 3 miesiecy. i pewnie za chwile podniesie > sie krzyk, ze zrobilam sobie krzywde, ale po pierwsze to bylo juz jakis czas > temu, a waga zostala w miejscu - znaczy nie przytylam, a po drugie zrobilam > sobie badania lekarskie i bylam na konsultacjach u internisty - stwierdzil, ze > wszystko w porzadku. poza tym w trakcie odchudzania i teraz czuje sie wylacznie > > lepiej - fizycznie i psychicznie. > > jak to zrobilam? z gory zaznaczam, ze prowadze siedzacy tryb zycia, nie > uprawiam sportu. no wiec po prostu nie jadlam. znaczy jadlam, ale bardzo malo i > > bardzo nisko kaloryczne produkty: > na sniadanie serek wiejski z jajkiem, ogorkiem i rzodkiewka lub jogurty 0% z > owocem, ewentualnie samo jajko na miekko > w porze obiadu owoce lub warzywa lub drugi produkt mleczny > w porze kolacji nic, albo gotowane warzywo - szpinak, kalafior, brokuly, > szparagi, fasolka szparagowa > raz na jakis czas chuda pieczona ryba, krewetki, plasterek chudej drobiowej > wedliny. > > generalnie zeszlam do dawki 600 kcal dziennie, zadnego pieczywa, slodyczy, > cukru, tluszczy.. i tak przez 3 miesiace. pozniej zwiekszalam dawki jedzenia - > ale dieta opierala sie glownie na owocach morza, warzywach i owocach. > od zakonczenia diety mija pol roku - zmienilam nawyki zywieniowe, nadal nie > jadam pieczywa, slodyczy i cukru, tlustych dan, mieso tylko drobiowe i ryby. > Byłam na identycznej diecie, nazywam ją po prostu "warzywną". Schudłam 25 kg. Wagę utrzymałam 10 lat. Ostatnio przytyłam przez pigułki więc od miesiąca znowu ją stosuję i już schudłam 6 kg. Pozostały jeszcze 4... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka1402 Re: CZY KOMUŚ UDAŁO SIĘ SCHUDNĄĆ 15 KG? 26.02.06, 12:52 Udało mi sie schudnąc 14,ale to trwalo prawie rok,za to na stale.Mniej jadlam i zdrowiej,ale tez nie odmawialam sobie ulubiontch potraw,bo gdy tak robie w koncu przychodzi moment i "rzucam" sie na jedzenie,tak wiec jadlam czekolade,a potem szlam na dlugi spacer aby wykorzystac dodatkowa energie,to mi tylko na zdrowie wyszlo.We wrzesniu 2004 ważyłam 68 a w tym samym miesiącu rok później 54.Teraz waże 57,ale sie nie przejmuje,przyjdzie wiosna,lato...samo zniknie tylko troche ruchu!Trzeba by dobrej myśli,powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mada70 Re: ... 04.03.06, 09:32 Parę lat temu udało mi sie schudnąć 16 kg w 2 miesiące dzieki zupie kapuścianej. tiestety pojawił sie efekt jo-jo.Przytyłam. teraz chudne wolno, ale używam bio błonnika (naturalny i pęcznieje w żołądku likwidując uczucie głodu), żeby nie mieć wilczego apetytu, gdy jem mniejsze porcje. powoli, ale sie udaje. na razie 3 kg. ale naprawdę trzeba mniej i regularnie jeść. to podstawa! Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: CZY KOMUŚ UDAŁO SIĘ SCHUDNĄĆ 15 KG? 27.10.05, 14:15 Mnie sie udalo, schudlem ze 135 do 120 kg w okresie od Marca do Lipca. Stosowalem tak znienawidzona przez wiekszosc tzw: "zdrowa diete", czyli: 25% tluszcze, 35% weglowodany i reszta bialka. Oczywiscie bez pszennego pieczywa, masla i bardzo tlustych mies, ale poza tym generalnie wszystko, moze ze szczegolnym naciskiem na ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
ludar1 Re: CZY KOMUŚ UDAŁO SIĘ SCHUDNĄĆ 15 KG? 27.10.05, 22:12 Hej!!!witam i fajnie ze moge sie podzielic swoja radością.:)Marzysz o cud diecie i pewnie o szybkim rezultacie.Niestety musisz uzbroic sie w cierpliwośc,zobaczysz ze warto.Napisze cos o sobie.W wieku 30 lat wazyłam ok 74 kg.przy wzroscie 162 to dużo!!!!mozna napisac ze zawziełam sie i postanowiłam-koniec!!!!!!w ciągu ok 1,5 miesiąca schudłam 13 kg.Jest super!!!! Wybrałam na odchudzanie miesiące gdzie jest dużo świerzych warzyw.Od miesiąca czerwca jadłam ok.6-8 pomidorów bez żadnych dodatków tzn.soli,pieprzu,chleba.Piłam bardzo dużo wody niegazowanej ok.3 litry dziennie.Później tzn.po ok 2 tygodni po tych pomidorach zaczełam stosować diete kopenchadzka i po diecie już ograniczam sie do jedzenia.Naprawde warto:) Jeżeli chcesz sie coś dowiedziec to podaje swojego maila a zchęcia Ci odpiszę. mail: ludarka@interia.pl Myśle że sie wszystko ułozy dobrze u Ciebie. pozdrawiam!!!! maleństwo:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rua Re: CZY KOMUŚ UDAŁO SIĘ SCHUDNĄĆ 15 KG? 30.10.05, 16:46 tak mi - w 4 mce- dieta 1200 kcal, basen, spacery, zadnej chemii, ziol odchudzajacych itp, nawet nie glodowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: 25.02.06, 00:59 Ja schudłam 12 kg w kilka miesięcy podczas poważnej choroby układu pokarmowego, kiedy ciągle miałam biegunkę i wymioty. Podobno pod koniec choroby (ważąc 60 kg) wyglądałam jak upiór. Nie bardzo sobie wyobrażam schdnięcie tyle kg w podobnym czasie i zachowanie jakiegoś "uroku osobistego" Odpowiedz Link Zgłoś
eladieta Re: czy kiedyś udało się komuś schudnąć 15 kg 04.03.06, 00:26 oczywiście ja schudłam 23 kilogramy w ciągu 3 miesięcy i od 3 lat utrzymuję swoją wagę, pomagam teraz innym w zmianie swojego wyglądy i samopoczucia. Zapraszm na bezpłatne konsultacje - jak się zmienić. Wypełnij ankietę na stronie www.dieta.biz.pl/ankieta. Jestem Pewna, że mogę pomóc. Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
danuja Re:do eladieta 05.03.06, 20:07 nie mogę wejść na podaną przez Ciebie stronę,pomóż, też mam ochote zmierzyć się z sadłem Odpowiedz Link Zgłoś