driadea 07.11.05, 23:05 Witam, szukam wszelkich informacji na temat prof. Różańskiego z Anina. Bardzo dziękuję, to ważne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: Prof. Różański (Anin) - kardiolog 08.11.05, 01:07 W sensie nie zależy mi na jego wymiarach, a na kompetencjach :) Jeśli ktokolwiek miał z nim do czynienia (a już szczytem marzeń byłaby informacja od operowanego przez profesora) jako z kardiochirurgiem, bardzo proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Prof. Różański (Anin) - kardiolog 10.11.05, 12:27 Podciągam, może ktoś odpowie. Sprawa naprawdę bardzo dla mnie ważna. Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: Prof. Różański (Anin) - kardiolog 10.11.05, 19:31 Z tego co słyszałam jest doskonały w wadach wrodzonych... Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Prof. Różański (Anin) - kardiolog 13.11.05, 01:39 Dzięki. Do tej pory leczyłam się w Zabrzu, zakwalifikowali mnie do reoperacji, ale "wysyają" do Różańskiego. Chcialam się czegokolwiek dowiedziec. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś