lejek10 14.11.05, 23:09 Nierzetelna informacja! Wczoraj w CNN można było zobaczyć wywiad z tym człowiekiem. Był bardzo pozytywnie nastawiony i chętny do pomocy. Twierdził, że podda się wszelkim testom, które mogą pomóc w walce z HIV innym ludziom... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apegie a wogóle był? 15.11.05, 10:59 a może wytłumaczenie jest bardzo proste - przed laty popełniono błąd a facet nigdy nie był zarażony wirusem hiv? Odpowiedz Link Zgłoś
kretos Re: a wogóle był? 15.11.05, 13:05 z tego co slyszalem to badania byly wykonywane trzykrotnie i za kazdym razem mial wynik pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal11 Re: a wogóle był? 15.11.05, 14:25 Nie chce mi sie wierzyc w to cudowne uzdrowienie.dlaczego teraz nie chce sie poddac badaniom kontrolnym? Odpowiedz Link Zgłoś
quczu Re: Wirus HIV pokonany? 17.11.05, 20:35 Po pierwsze nie wykrywa się wirusa HIV tylko jego przeciwciała - to nie jest to samo!! Po drugie skuteczność testów na obecnośc przeciwciał HIV to 17 % wiec nawet przy 3 testach wynik mógł być nieprawdziwy... Odpowiedz Link Zgłoś
gosinka Re: Wirus HIV pokonany? 18.11.05, 13:06 Rzeczywiście pierwszym badaniem jest wykrycie przeciwciał. Jednak, jeśli wynik jest pozytywny, powtarza się badania inną metodą, wykrywającą samego wirusa. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa_dziewczyna Re: Wirus HIV pokonany? 21.11.05, 19:32 e, ja mam hiv od roku [wykryty w lipcu] i do tej pory nie mialam robionego peceera (; standardowo robi sie badania na przeciwciala, bo to tansze jest. a ze istnienie przeciwcial, nie zawsze oznacza obecnosc hiv w organizmie, to juz inna sprawa... zapraszam na hiv_aids.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś