diaana 29.11.05, 12:58 Czy ktoś ma szumy uszne ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyrafa46 Re: szum w uchu 29.11.05, 13:02 Ja, nad morzem :-). Wybacz Diano mój dowcip. Mam ciekawą ksiązeczkę na ten temat. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
izelka Re: szum w uchu 29.11.05, 18:10 Ja mam od kilku lat. Sa wynikiem anginy którą przeszlam po zapaleniu ucha środkowego. Mój lekarz powiedział, że trzeba z tym jakoś żyć , choć czasami mnie denerwuja. Wiem że w Warszawie jest klnika gdzie leczą szmy uszne(bo jak twierdzi mój lekarz zdarzały się przypadki samobójstw z tego powodu(ale to w zaawansowanym stadium choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
diaana Re: szum w uchu 29.11.05, 18:28 Ile masz lat?? Kiedy najbardziej słyszysz ten szum czy cały czas go słyszysz///?? Ja jestem osobą znerwicowaną i myśle ze to od tego ...też mam już kilka lat ale w dzień go nie słysze tylko jak sie połoze spać potem zasypiam.....byłam z tym u laryngologa ale nic nie stwierdził..ja też słyszałam ze te szumy leczą w ten sposób ze uczą jak sobie z nimi radzic... Odpowiedz Link Zgłoś