olekplus 06.12.05, 18:27 mam 40 lat od 2 lat żywię się optymalnie i jestem zdrowy jak ryba w zeszłym roku przeczytałem w wyborczej że w polsce jest ponad 2 miliony optymalnych ja nie spotkałem do tej pory nikogo gdzie jesteście optymalni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogrom Re: Dieta optymalna. 07.12.05, 00:38 wpisz sobie w wyszukiwarke to ich spotkasz! :))))))))))) a powodbo opty tacy intel są ........... o boszeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
elpasz Re: Dieta optymalna. 07.12.05, 12:59 Jestem-2 lata i 37 dni. Ja tez nie narzekam, jest mi bardzo dobrze a nawet lepiej A optymalni są na forach np tu: http:/www.dobradieta.pl http:/www.dr-kwasniewski.pl http:/www.optymalni.org.pl i na wielu innych Odpowiedz Link Zgłoś
ali57 Re: Dieta optymalna. 07.12.05, 17:56 > gdzie jesteście optymalni? zeszliśmy do podziemia przed nawałą wegusów Odpowiedz Link Zgłoś
anka125 Re: Dieta optymalna. 08.12.05, 13:29 Tyle słyszę na ten temat a nie wiem na czym polega dieta optymalna?Napiszcie coś bliżej.Ja też chciałabym z tego skorzystać ,skoro jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
olekplus Re: Dieta optymalna. 08.12.05, 15:44 długi temat dieta optymalna została opracowana przez dr Jana Kwaśniewskiego około 30 lat temu w polsce jest około 2 miliony osób żywiących się optymalnie znani to Lech Wałęsa, Golec uOrkistra najlepszym sposobem na zapoznanie się dietą jest przeczytanie jednej z książek żywienie optymalne,dieta optymalna,tłuste życie ja przeczytałem dwie pierwsze i kupiłem książkę kucharską w której jest 700 przepisów na potrawy optymalne polecam życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
elpasz Re: Dieta optymalna. 09.12.05, 11:55 A ja oprócz książek czytam optymalne czasopisma, jest w nich duzo przydatnych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: Dieta optymalna. 09.12.05, 17:14 Oto i Pan Alojzy, ktorego wspolnicy non-stop pyskuja do wegetarian i to w sposob bezczelny. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: Dieta optymalna. 09.12.05, 14:02 Mój kuzyn po stosowaniu przez 8 lat tej diety wylądował 8-go grudnia na cmentarzu. Pękł mi tętniak. Mimo, że piszecie, że na tej diecie to niemożliwe. Niestety nie macie racji. Odpowiedz Link Zgłoś
elpasz Re: Dieta optymalna. 09.12.05, 14:09 A kto pisał o tętniaku, nigdzie tu nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: Dieta optymalna. 09.12.05, 14:14 W innym poście zadałam pytanie, czy dieta optymalna może mieć wpływ na tęteniaka. Zadałam to pytanie załozycielowi tego postu i otrzymałam odpowiedź, że ludzie stosujacy tą dietę mają niskie ciśnienie i tętniak lub wylew im nie grozi. Jest to ewidętna bzdura, bo u mojego kuzyna po stoswaniu tej diety właśnie pękł tętniak. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Dieta optymalna. 09.12.05, 17:44 typowa odpowiedz! bardzo tendencyjna może Pan Opty wymysl coś innszego!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
olekplus Re: Dieta optymalna. 09.12.05, 17:54 nie jestem fanatykiem jestem optymalny Odpowiedz Link Zgłoś
ali57 Re: Dieta optymalna. 09.12.05, 20:19 ogrom napisała: > typowa odpowiedz! bardzo tendencyjna może Pan Opty wymysl coś innszego!!!? a po co ma wymyślać skoro z takimi argumentami nie da się dyskutować bez konkretów ostatnio biadoliła kobiecina że DO jej nie służy kiedy podała jak się odżywia okazało sie że nie żywła się optymalnie tylko zwyczajnie głodziła się więc po co wymyślać? tak samo "optymalnie" być może żywił się ten z tętniakiem, Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: Dieta optymalna. 09.12.05, 20:34 > tak samo "optymalnie" być może żywił się ten z tętniakiem Panie Alojzy, forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=33110729&a=33203694 > więc po co wymyślać? PS. Mniej chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: Dieta optymalna. 09.12.05, 21:36 Nie sądzę. Był zbyt pedantyczny, i nie robił żadnych odstępstw od tej "wsapniałej diety" Odpowiedz Link Zgłoś