maksimum 14.12.05, 21:24 Znalazl sie lek mlodosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maksimum Czas testosteronu 14.12.05, 21:26 Chyba nie trzeba udowadniac,ze jurni mezczyzni sa zdrowsi i zyja dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
bopin czyli wybór 15.12.05, 18:29 Czyli co wybierasz? Umrzec na serce czy na raka? (albo choroby krążenia albo rak prostaty). ja wybieram serce Odpowiedz Link Zgłoś
yanca3 Re: czyli wybór 15.12.05, 19:43 bopin napisał: > Czyli co wybierasz? Umrzec na serce czy na raka? (albo choroby krążenia albo ra > k > prostaty). ja wybieram serce lepiej być młodym ,pięknym i bogatym ! Nie umieraj : prosze !!!!@ Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Re: czyli wybór 19.12.05, 16:21 > lepiej być młodym ,pięknym i bogatym ! Nie umieraj : prosze !!!!@ Sa dwie rzeczy pewne na tym świecie, śmierc i podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1000 Re: Czas testosteronu 15.12.05, 19:55 taaa, po badaniu z udziałem 38 mężczyzn, gdzie do jednej grupy właczono zarówno chorych jak i zdrowych to rzezcywiscie poraza wiarygodnoscią a przede wszystkim wypowiadaniem się na temat ewentualnej skuteczności Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: Czas testosteronu 16.12.05, 08:18 ja zaczne juz dzis - do 35.tki jescze dosc daleko, ale wiadomo, ze lepiej zapobiegac niz leczyc. tak wiec ampulka, strzykawka, alleluja i do przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś