kasiek72 15.01.06, 11:43 hej mam nadzieje, ze na forum jest ktos kto moglby mi poradzic? chodzi o to , ze jestem alergikiem i chcialabym sie dowiedziec jaki wedlug was jest najlepszy krem do twarzy ( na dzien, na noc) dla alergikow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: krem dla alergika 15.01.06, 12:09 Są to sprawy indywidualne i trzeba sobie dobrać krem metodą prób i błęów. Można wypróbować kremy Vichy bo są przeznaczone również dla alergików tylko że drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: krem dla alergika 15.01.06, 12:17 akurat Vichy nie jest dla alergików (wbrew reklamowym sugestiom). jest perfumowane, barwione itd. dla zdrowej skóry, a nie dla alergików. z kosmetyków aptecznych już bardziej dla alergików nadaje się Avene, La Roche Posay, Bioderma, SVR, ale nie bez wyjątku. więcej- forum Uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
meek45 Re: krem dla alergika 15.01.06, 19:01 KREM NAGIETKOWY BEZZAPACHOWY FIRMY ZIAJA LUB AA Odpowiedz Link Zgłoś
gabi3333 Re: krem dla alergika 15.01.06, 21:55 Kremy pseudoalergiczne po których miałam na buzi ogień już znam i było ich wiele do chwili kiedy nie spróbowałam kremu dla cery szczególnie wrażliwej AVENE, bez zapachu bez koloru leciutki idealnie się wchłania ,niezwykle wydajny w tubce. Dokupiłam po tem wodę do spryskiwania twarzy szczególnie teraz w okresie grzewczym. Serdecznie ci polecam te kosmetyki, w aptece krem drogi bo ok 60.zł ale ja kupuję o połowę taniej na allegro, oryginalne u sprawdzonej osoby. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: krem dla alergika 15.01.06, 22:04 Spróbuj kremy z serii Iwostin hypoalergiczne (białe opakowania z niebieskimi napisami). Nie są barwione, prawie nie mają zapachu. Nie są zbyt drogie, a kupic je mozna w aptekach. ps. Krem półtłusty ma słabą smarowność, ale nawilżający i do rąk sa genialne. Emulsja do ciała (balsam) też jest godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś