tiny Re: Co to może być? 28.11.02, 00:13 Przepraszam, wysłało mi się za szybko... :))) ale do rzeczy: od kiedy pamiętam, miałam nadwrażliwe dłonie - tzn. wystarcyło małe zakłucie, zranienie się karką pod paznokciem itp., abym dostawała coś na kształt zastrzałów: opuszki palców robia sie sztywne i spuchnięte, wygląda tak, jakby podbiegały ropą, paznokcie odklejają się i... strasznie boli. Dokucza mi to szczególnie wiosną i jesienią - wtedy zdarza się to nawet bez uprzedniego ukłucia czy zranienia pod paznokciem. dziś przy ubieraniu dziecku butów, właśnie odkleiłam sobie pół paznokcia na kciuku i... szaleję z bólu. pulsujący ból nie pozwala spać, boli mnie już nie tylko palec czy cała dłoń, ale wręcz całe ramię... co to może być? muszę wybrać się do lekarza, bo niegdyś mówiono, że może to być "słabe przyswajanie witamin" i.. nie dawano żadnej rady. Kiedy jednak dolegliwości mijają, zapominam o konieczności konstultacji u medyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Co to może być? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 11:14 Przede wszystkim, zastanów się nad swoim stylem odżywiania. Jeżeli jest zły, to go zmień. Dopiero potem możesz poczytać o preparacie Revalid. Pozdrawiam, andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fermi Re: Co to może być? IP: *.e3.pl / 192.168.10.* / *.e3.pl 30.11.02, 21:55 przede wszystkim, to niech sie Pan zgłosi do lekarza, bo nic więcej na forum w takich sprawach sie nie doradzi; a im szybciej toPan uczyni, tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś