marta_x1 18.03.06, 11:53 moje dziecko ma chorobe sieroca od malego dziecka.Ma juz ponad 20 i nadal ja ma.Mamy normalna rodzine,skad sie ona wzjela i czy ono moze miec jakies skutki uboczne od tego?Jak to sie leczy i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraaszka Re: Choroba sieroca? 18.03.06, 12:05 przepraszam,ale ty pytasz poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Choroba sieroca? 18.03.06, 12:12 to może ustalimy podstawowe fakty - jak twoim zdaniem objawia się ta choroba? bo chyba dziecko nie siedzi od 20 lat w kącie, kołysząc się, ssiąc kciuk i mocząc się? Odpowiedz Link Zgłoś
marta_x1 Re: Choroba sieroca? 18.03.06, 12:25 Moje dziecko zawsze siadalo i uderzalo w oparcie lozka i tak sie rozladowywalo.Jak szlo spac to sie ''kolysalo''.Teraz patrze,ze jak cos robi to nie umie usiedziec bez ruchu lekko kolysze sie jak siedzi samotnie a jak idzie spac to sie kolysze bo inaczej nie zasnie.jak jest zmuszone byc w otoczeniu innych nie robi tego.Co to moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Choroba sieroca? 18.03.06, 12:30 A co przez 20 lat mówili lekarze, pediatrzy, lekarze szkolni, lekarz rodzinny? Odpowiedz Link Zgłoś
marta_x1 Re: Choroba sieroca? 18.03.06, 12:33 dziecko nigdy nie bylo leczone,one tylko tak sie zachowywalo w domu.wiem ze to moje zaniedbanie ale teraz chce cos z tym zrobic poniewaz zauwazam rowiez obnizone nastroje,apatie itp Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Choroba sieroca? 18.03.06, 12:36 marta_x1 napisała: > dziecko nigdy nie bylo leczone,one tylko tak sie zachowywalo w domu.wiem ze to > moje zaniedbanie ale teraz chce cos z tym zrobic poniewaz zauwazam rowiez > obnizone nastroje,apatie itp tak sie tylko zachowywało w domu? zaniedbanie? wybacz, ale wszystko mi opadło... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Choroba sieroca? 18.03.06, 12:38 teraz to możesz tylko sie w głowe pukąć, bo "dziecko" ma w poważaniu troskę, po 20 latach, pomijając fakt,ze to zwykła prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Choroba sieroca? 18.03.06, 14:25 marta_x1 napisała: > dziecko nigdy nie bylo leczone,one tylko tak sie zachowywalo w domu.wiem ze to > moje zaniedbanie ale teraz chce cos z tym zrobic poniewaz zauwazam rowiez > obnizone nastroje,apatie itp Poczekaj, aż Twoje dziecko przejdzie na emeryturę. Wtedy będzie miało zniżki na leki i będziecie mogli się energicznie zabrać za leczenie tej choroby. S. Odpowiedz Link Zgłoś
fraaszka Re: Choroba sieroca? 18.03.06, 12:24 no to sorry ale jeśli twoje dziecko -dziś ma 20 lat -stwierdzono u niej/jego chorobę sierocą od dziecka -a ty po dwudziestu latach pytasz na forum czy to ma skutki uboczne -i czy to się leczy i ewentualnie gdzie to myślę,że to po prostu prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś