Gość: Oleńka IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.12.02, 20:36 Czytałam, że jest jakiś preparat przeciw roztoczom. Czy ktoś z Was wie, gdzie w Łodzi można go kupić?? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Pozdrawiam cieplutko i antyalergicznie. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Preparat przeciw roztoczom!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 05:42 Pewnie chodzi o Alergoff. Powinien być np. w aptekach (a jeśli nie, to można poprosić o jego zamówienie). Poczytaj też na www.allergoff.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Preparat przeciw roztoczom!!! IP: proxy / 212.51.203.* 17.12.02, 12:15 Polecam ALLERGOFF! W przypadku moich dzieci efekt (tj. brak porannego kichania i wycieku z nosa oraz w ciągu całego dnia) był już po ok. 4-5 dniach. Wadą jest samo nanoszenie preparatu na powierzchnie. Chodzi o niedopracowane lub też wadliwe dysze pojemnika aerozolu. Osobiście musiałem kombinować z innymi, zastępczymi ze starych dezodorantów.W instrukcji pisze o działaniu do 7 miesięcy, ale po ok. 3 miesiącach znów będę musiał powtórnie zastosować.Ogólnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Preparat przeciw roztoczom!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.12.02, 16:17 Serdecznie dziękuję za te rady. Dopiero niedawno okazało się, na co moje dziecko jest uczulone, więc każda uwaga jest dla mnie cenna. Życzę Wam zdrowych Świąt :-) Oleńka Odpowiedz Link Zgłoś