vanillasky2 11.04.06, 10:41 Czy sa jakies leki których nie trzeba wykupywac na receptę na leczenie zylakow odbytu?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek62 Re: Żylaki odbytu? 11.04.06, 12:25 A ja z polecam (sprawdzone!!!) Procto glyvenol. Naprawdę skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillasky2 Re: Żylaki odbytu? 11.04.06, 13:04 dzieki wam bardzo,wyprobuje a jak nie pomoze to lece do lekarza;),co to mi sie porobiło:)podobno takie rzeczy dzieja sie kobietom w ciąży a nie po ciąży.. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillasky2 Re: Żylaki odbytu? 11.04.06, 13:05 a tak na marginesie to w jakiej to jest postaci?czopki?masc? i czy drogie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_marta_m Re: Żylaki odbytu? 11.04.06, 13:21 za te czopki hemorol płaciłam około 7,50 zł. jest ich 12, ja zużyłam tylko 2 i "kuleczka" zginęła, czyli pomogło (mam nadzieję). vanillasky2 napisała: >podobno takie rzeczy dzieja sie kobietom w ciąży a nie po ciąży.. a ja nie byłam jeszcze w ciąży i mi się zrobiło ;/ nie wiem od czego ;/ jedyne co mi przychodzi do głowy to siedzący tryb życia, bo ani problemów z zaparciami nie mam ani nic innego ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: Żylaki odbytu? 12.04.06, 10:08 Procto Glivenol kosztuje coś między 25 a 30zł, sa i czopki i maść Odpowiedz Link Zgłoś