wisienkaa2 07.05.06, 09:57 Jakie są skutki zażywania codziennie psychotropów i w soboty na imprezach psychotropów z amfetaminą, alkoholem, ekstazą??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorianne.gray Re: psychotropy+amfetamina+alkohol 07.05.06, 10:15 O rany!... Kto jest takim zawodnikiem?... Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkaa2 Re: psychotropy+amfetamina+alkohol 07.05.06, 10:49 ja i nic mi nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
opierzona Re: psychotropy+amfetamina+alkohol 07.05.06, 11:19 Tobie moze nie ale twoim przyszlym dzieciom... Jesli wogule... Odpowiedz Link Zgłoś
elzunia25 Re: psychotropy+amfetamina+alkohol 19.05.06, 22:41 wyspowiadaj sie , napisz listy pozegnalne, itd, bo kwalifikujesz sie do szybkiej smierc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: psychotropy+amfetamina+alkohol 07.05.06, 11:24 Na pewno nic? ;) Rozumiem, że twierdzenie to opierasz na wynikach badań?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: psychotropy+amfetamina+alkohol 07.05.06, 11:58 wisienkaa2 napisała: > ja i nic mi nie jest To zmień dilera. S. Odpowiedz Link Zgłoś
la_veuve_noire Re: psychotropy+amfetamina+alkohol 07.05.06, 12:08 wisienkaa2 napisała: > ja i nic mi nie jest forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=9598499&wv.x=2&a=41401702 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkaa2 Re: Z ktorego swiata "nadajesz" 07.05.06, 14:38 niestyty z tego samego co Ty Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 Re: Z ktorego swiata "nadajesz" 07.05.06, 14:58 Wisienka ,to co napisalam ,nie bylo prowokacja.Mialam na mysli ,ze to jest nierealne,aby brac wszystko naraz[jak w tytule watku].Sam alkohol w polaczeniu np z pochodnymi benzodiazepinu ,powoduje odurzenienie [nie kontrolujesz tego co mowisz i robisz ] ,tracisz przytomnosc i ladujesz na IP w stanie ciezkim itd.Fantazjujesz ,czy byl to szpaner? Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkaa2 Re: Z ktorego swiata "nadajesz" 07.05.06, 15:06 to jest prawda co pisze i dlatego sie Was pytam dlaczego mi sie nic nie dzieje?? kiedy zaczelam brac psychotropy wzialam 1 tabletkę i popilam to winem myslalam ze sie udusze. lezalam na lozku a potem chyba zasnelam. Pozniej w sobote przed impreza bralam tabletki i pilam na imprezie nic mi nie bylo, a do tego jeszcze wciaglam worek amfetaminy. wszystko pamietam z imprez. Ostatnio wypilam pol butelku wodki i po godzinie mi sie dopiero film urwal. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 Re: Z ktorego swiata "nadajesz" 07.05.06, 15:14 Zapytaj tu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=176 Dziewczyno wez sie za siebie ,bo widze ,ze masz problem,,moze na tym forum znajdziesz bratnia dusze i nie zostawaj z tym problemem sama . Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkaa2 Re: Z ktorego swiata "nadajesz" 07.05.06, 15:11 moge Ci napisac jakie psychotropy biore jesli to ma znaczenie. na kazdych zawsze pisze ze nie mozna pic alkoholu. w sumie kiedys jak bylam u lekarki to sie wydalo ze nadal biore na imprezach. lekarka sie wtedy wystraszyla i byla pewno ze jak cos cpam to odstawiam w ten dzien tabletki jednak tak nigdy nie bylo. powiedziala ze zle skoncze. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkaa2 Re: Z ktorego swiata "nadajesz" 07.05.06, 14:42 chodzilo mi ze nic mi nie jest fizycznie, chorob z psychika do tego nie wliczalam. derpesje mam juz od 6 lat a wtedy nawet nie wiedzialam o amfetaminie albo psychotropach. a te rozne psychozy co mam (no w sumie teraz nie mam bo leki mi pomagają) to skutki odrucia sie narkotykami i pozniej palemiem ziola. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Głupi wątek 07.05.06, 23:25 Zamiast wypisywać pierdoły na forum zastanów się, po co chcesz je tutaj wypisywać, a kiedy już dojdziesz do wniosku, że to wołanie o pomoc, to idź jeszcze raz do swojego terapeuty i weź się za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
laura_21 Re: psychotropy+amfetamina+alkohol 07.05.06, 23:34 no zapewne nic ci nie jest..... poza tym , ze za kilka lat bedziesz mial umysl i cialo 90 latka-powodzenia! szkoda tych głupich... Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: psychotropy+amfetamina+alkohol 08.05.06, 10:39 Robi się budyń z mózgu i człowiek zaczyna zadawać egzystencjalne pytania na forum Zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś