zielonookaa1 31.05.06, 21:24 Witam, mam pytanie czy ktoś z Was zazywa singular?? Mam wrazenie, ze przytyłam po zazywaniu tego leku... zastanawiam się czy to nie efekt uboczny. Z góry dziekuję za odpowiedzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malasko Re: zazywanie singularu 31.05.06, 21:59 ja nie przytyłam po nim ale spektakularnej poprawy zdrowia po nim też nie zauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: zazywanie singularu 31.05.06, 22:11 A na co jest singular? Zazywal to znajomy emeryt, mial astme. Odpowiedz Link Zgłoś
malasko Re: zazywanie singularu 31.05.06, 22:23 tak to lek pomocny przy astmie ale żadna rewelacja w porównaniu do ceny Odpowiedz Link Zgłoś
evv Re: zazywanie singularu 10.06.06, 18:22 Nie przytyłam po nim ale niestety zadnej poprawy zdrowia nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: zazywanie singularu 10.06.06, 22:23 Moja córka, o ile pamiętam, po nim nie przytyła, ale żadnych, ale to żadnych efektów kuracji- poza finansowymi:-( - widać nie było. Odpowiedz Link Zgłoś