Dodaj do ulubionych

hipoglikemia

28.06.06, 16:41
Nie naleze do osob chorobliwych,ale w ostatnim roku przytylem jakies 10 kg,jadlem duzo slodyczy i produtktow wysokoglikemicznych, od pewnego czasu zauwazam u siebie stany hipoglikemii, zdarzaja sie srednio raz na 2 tygodnie,czy zdrowi ludzie niemiejacy cukrzycy maja takie stany hipoglikemii?? zaczynam sie bac ze mam cukrzyce dodatkowo ostatnio pamiec szwankuje:(
Obserwuj wątek
    • j2334 Re: hipoglikemia 28.06.06, 18:47
      A na jakiej podstawie stwierdzasz ,ze masz hypoglicemie? jaki masz poziom cukru
      we krwi?
      • j2334 Re: hipoglikemia 28.06.06, 18:55
        no wlasnie napisz o co ci chodzi
        hypoglikemia-to jest niedocukrzenie,czyli spadek cukru we krwi
        hyperglikemia-to nadmiar cukru
    • agakoziorowska Re: hipoglikemia 28.06.06, 18:52
      hipo- czy hiperglikemia..bo tu sie chyba terminy pomieszaly...
      • mruczus11 Re: hipoglikemia 28.06.06, 19:25
        sa takie wieczory, kiedy dziwnie sie czuje, czuje ze zaraz to nadejdzie to cos...zaczynam sie caly trzasc, pocic, puls mi przyspiesza,zaczyna mi serce kolotac,w glowie sie kreic i odczuwam silne pragnienie jedzenia,czuje ze jak nie zjem czegos to zaraz mi sie cos stanie,ledwo dochodze do kuchni w takim stanie, i te stany coraz czesciej mi sie zdarzaja, po zjedzeniu mi to przechodzi,najczesciem mam taki stan jak np zjem duzo czegos, np slodycze jakies wafle w czekoladzie 200 g , jogurt , zelki, takie pierdolki bo lubie sobie ostatnio pojesc, jestem strasznie najedzony i w zyciu nie mysle wtedy ze za chwile mi sie bedzie chcialo jesc a tu za jakis czas np za godzine wystepuja te objawy, byc moze jest to tylko objaw tego ze jem takie pierdoly ktore gwaltownie podnosza cukier przy czym naturalna rzecza jest ze po takim czysm gwaltownie cukier spada.ogolnie czuje sie slabo,jestem dobrej mysli i mysle ze to zle zywienie
    • snajper55 Re: hipoglikemia 29.06.06, 00:35
      mruczus11 napisał:

> dodatkowo ostatnio pamiec szwankuje:(

Widzę. Dlatego za każdym razem używasz innego nicka ? Mnie się Szpak
      najbardziej podobał. Może zapisz sobie nicka na obudowie komputera ?

S.
      • mruczus11 Re: hipoglikemia 29.06.06, 01:08
        czy moglbys z laski swojej kolego nie zmienac tematu na forum, twoje miejsce nie jest w tym dziale.Moim zdaniem tutaj potrzeba ludzi podchodzacych powaznie,osob zdyscyplinowanych, ktorzy nie glosza swoich monoglogow,wypowiedzi niescislych co do tematu srawy tylko ludzi podchodzacych powaznie,ktorzy chca sobie pomoc nawzajem ale wiadomo ze w swiecie internetu nie zawsze tak bywa kolorowo jak i w codziennym zyciu.Czy ty umiesz wypowiedziec sie tylko na temat jakiego ja mam nicka?? czy ty masz 15 lat? jesli tylko takie wypowiedzi udzielasz na taki temat to przykro mi .Czy ty masz nicka stasiu czy barbara zatrzymaj to dla siebie.
    • better.than.the.real.thing Re: hipoglikemia 29.06.06, 10:29
      abstrahujac od alternatywnych nickow itd ;) czy przy hipoglikemii zawsze
      glokoza wychodzi w badaniu krwi ponizej normy? (mam 3.38)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka