valdimatrix 23.07.06, 21:57 Proszę o opinię panów, którzy stosowali Prostamol Uno lub inny lek na łagodny przerost prostaty, czy warto wydawać pieniądze na te leki, czy przynoszą efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agakoziorowska Re: Prostamol Uno - czy ktoś stosował? 23.07.06, 23:39 teoretycznie tak. Na pewno Ci nie zaszkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Prostamol Uno - czy ktoś stosował? 24.07.06, 00:26 lepszy skład i cenę ma np. prostalong complex Odpowiedz Link Zgłoś
valdimatrix Re: Prostamol Uno - czy ktoś stosował? 24.07.06, 00:55 Justy1: Dzięki za tą drugą propozycję. Nadal będę oczekiwał na opinie od użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
mag401 Re: Prostamol Uno - czy ktoś stosował? 24.07.06, 08:57 Proponuję użyć LABORATORIA NATURY LUBLIN ŻURAWINA 1Oopak /30 tabletek/ 5000 PLUS FORTE PROSTANIL 1 opak / 60 tabletek /. 1000 FORTE Te leki używać razem / bardzo się uzupełniają /. Leki można powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Prostamol Uno - czy ktoś stosował? 24.07.06, 12:36 mag401 napisał: > Proponuję użyć > LABORATORIA NATURY LUBLIN > ŻURAWINA 1Oopak /30 tabletek/ > 5000 PLUS FORTE A na jakich krzaczkach ta naturalna żurawina w tabletkach rośnie ? ;))) S. Odpowiedz Link Zgłoś
mag401 Re: Prostamol Uno - czy ktoś stosował? 24.07.06, 14:23 DANE LEKU PODANE Z OPAKOWAŃ! Najgorzej jak komuś słonko przygrzeje na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Prostamol Uno - czy ktoś stosował? 24.07.06, 16:42 mag401 napisał: > DANE LEKU PODANE Z OPAKOWAŃ! > Najgorzej jak komuś słonko przygrzeje na głowę. No to co, że z opakowań ? Mnie po prostu śmieszy nazywanie tabletek produkowanych przez przemysł chemiczny lekami naturalnymi. To po pierwsze. A po drugi jakie mają przewagi leki "naturalne" od "nienaturalnych" ? Bo ja znam przewago tych "nienaturalnych" nad "naturalnymi". S. Odpowiedz Link Zgłoś
agakoziorowska Re: Prostamol Uno - czy ktoś stosował? 24.07.06, 19:11 dziwnym trafem to ta sama firma:) prostanil i owszem mozesz brac ..takich leków jest na pęczki prawde mówiac: Prostamor, Prostaplant, Prostaforce, Bioprost, Fitoprost, Prostenal, Sterko- do wyboru do koloru ...ale żurawina to raczej na infekcje dróg moczowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mag401 Re: Prostamol Uno - czy ktoś stosował? 25.07.06, 08:39 Przy sprawach związanych z prostatą mamy zawsze mniejszą czy większą inekcję. Nie jestem przedstawicielem tej firmy!Przy badaniach radiestezyjnych ta para leków jest bardziej skuteczna. Proponuję użyć 2 - 3 kpl tych preparatów . Sprawa leczenia prostaty to jak leczenie zębów niema kiońca.Leki chińskie są słabsze od tych leków. Można też stosować inne zioła krajowe lecz to wymaga indywidualnego dobrania. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Prostamol Uno - czy ktoś stosował? 25.07.06, 16:00 mag401 napisał: > Przy badaniach radiestezyjnych ta para leków jest bardziej skuteczna. Ale przy badaniach za pomocą kryształowej kuli i czarnego kota ta para leków jest właśnie najmniej skuteczna. No i którym badaniom wierzyć ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
agakoziorowska Re: Prostamol Uno - czy ktoś stosował? 25.07.06, 20:30 tak myslałam że napiszesz o tej infekcji:) Jeśli jest infekcja to jest to juz najczesciej poważny przerost i nadaje sie na leczenie operacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
valdimatrix Re: Prostamol Uno - czy ktoś stosował? 26.07.06, 23:52 Dziękuję wszystkim za wypowiedzi, skłaniam się ku jednemu z leków. Ale liczę jeszcze na kogoś, kto zna problem stosowania leków na prostatę z autopsji. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
valdimatrix Re: Prostamol Uno - czy ktoś stosował? 28.07.06, 10:09 Od wczoraj (27.07) zacząłem brać po konsultacji ze znajomym urologiem PROSTALONG COMPLEX. Mam brać przez miesiąc i po miesiącu zobaczymy co dalej. Opiszę w tym wątku efekty. Dziękuję uczestnikom formum za rady. Odpowiedz Link Zgłoś
valdimatrix Prostalong Complex 24.08.06, 11:19 Już prawie mija miesiąc odkąd biorę codziennie Prostalong Complex. Po tym czasie mogę stwierdzić, że w pewnym stopniu mi to pomogło. Będę brał ten środek przez kolejny miesiąc, ale oprócz tego wybieram się na badanie USG. Odpowiedz Link Zgłoś
fauxendt Re: Prostalong Complex 24.08.06, 12:02 Znajoma mi osoba na przerost prostaty jadła łyżeczkę zmielonych pestek z dynii (bodajże dwa razy dziennie). Efekt był dobry, postęp choroby wstrzymał się. Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Najtanszy sposob na prostate 24.08.06, 14:40 Kiedy prostata jest powiekszona i utrudnia oddanie moczu to jest dobrze zjesc dziennie dwie marchewki a nawet wiecej pod jaka postacia chcesz.Drugi sposob to dobry stosunek.Sperma przeplywajaca dobrze czysci. Marchew moze byc nawetskuteczna juz w momencie jak jest cancer prostaty wtedy trzeba wiecejspozywac i to juz soku i zaczyna sie wszystkocofac az do wyzdrowienia.Jedyny uboczny mankament ze sie robimy czerwonoskorym.Pozniej przechodzi. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś