tuuska1 10.08.06, 18:35 dzisiaj robiłam mamografie , a nastepnie biopsje piersi pod usg. Jestem bardzo zmeczona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agakoziorowska Re: Niepewność 10.08.06, 21:40 trzymamy kciuki ze wszystko bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka121 Re: Niepewność 14.08.06, 23:37 ja ide na mamografie za tydzien. Tez sie boje. Napisz cos o samym zabiegu, czy bardzo nieprzyjemny? Mialas juz biopsje? Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka121 Re: Niepewność 14.08.06, 23:39 wlasnie dozcytalam sie w innym Twoim poscie, ze to tylko wlokniak. Ciesze sie. Prosze napisz cos o mamografi....boje sie tego zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
tuuska1 Re: Niepewność 15.08.06, 10:15 niektóre panie odczuwają ból , ale ja nie wiem dlaczego , mnie nic nie bolało, jest minimalny dyskomfort bo to jednak ucisk, ale naprawde nie ma sie czego bać, biopsja to ukłucie, jednak też uważam ,że prawie bezbolesna, zwykłe szczepienie bardziej dokucza. Okropny jest natomiast czas oczekiwania na wyniki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: Niepewność 15.08.06, 10:50 a ile masz czekać na wynik? mój lekarz nie zalecał w ogóle biopsji, ponieważ wynik może być zafałszowany, bo przy takich małych zmianach łatwo natrafić w zdrową tkankę, nie miałam biopsji, tylko od razu zdecydowałam się na usunięcie, koszmarem jest oczekiwanie na wynik histo, gdy pojechałam na zdjęcie szwów (po tygodniu) pani dr. miała już smsa z laboratorium, że to włókniak, strasznie szybko się to odbyło w moim przypadku - ja zdecydowałam się na prywatny zabieg:-)Pozdrawiam i "włókniaka" życzę i zdrówka :-) Odpowiedz Link Zgłoś