truskawka00 22.11.06, 22:35 witam mam pytanie,czy to mozliwe zeby czlowiek wydzielal brzydki zapach mimo tego ze sie myje i dba o higiene;/??jesli tak to co jest powodem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: brzydki zapach... 23.11.06, 00:17 truskawka00 napisała: > mam pytanie,czy to mozliwe zeby czlowiek wydzielal brzydki zapach mimo tego > ze sie myje i dba o higiene;/??jesli tak to co jest powodem? Może człowiek najadł się czosnku czy pietruszki? Albo choruje na chorobę dającą taki efekt ? Czy to jest zapach potu, czy też zapach z ust czy innego miejsca ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: brzydki zapach... 23.11.06, 00:21 po niektórych dragach się śmierdzi nie tylko w czasie detoksu ale to bardziej przez zanieczyszczenia nie same narkotyki Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: brzydki zapach... 23.11.06, 00:58 eizo1 napisał: > po niektórych dragach się śmierdzi Po gorzałce też. I po fajkach. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: brzydki zapach... 23.11.06, 17:11 Możliwe, możliwe. Mam taką znajomą, zadbana, czysta, a jak się zdenerwuje czy podnieci (nie mam na myśli seksu) to wydziela tak odrażający zapach,że trudno wytrzymac w jej towarzystwie. Nie pytałam ją o tę przypadłośc, bo wiem, jakie katusze przechodzi i że zrobiła chyba wszystko, by to zmienic. Bez skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: brzydki zapach... 23.11.06, 19:41 grzybica powoduje brzydki zapach.Na nogach i z buzi i jeszcze z innych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś